![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
In aceasta incercare Il ai aproape pe Dumnezeu, pe Hristos, pe Maica Domnului si sfintii si de ce nu, ne ai pe noi; roaga-te lor si Sfantului Efrem cel Nou, e grabnic ajutator si mare facator de minuni.
Domnul pazeste pasii tai! Curaj, Domnul nu-si lasa copiii Lui!:) Te imbratisez!
|
|||
|
|||
![]()
Pana atunci, fa o cura de detoxifiere. Exista remedii pentru o imunitate mai buna. Argila si aloea, de asemenea pot fi administrate chiar si preventiv.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te întreb pentru că bunicul meu a avut metastază și se simțea foarte rău, avea dureri... Dacă tu ai o stare generală relativ bună, cred că nu poate fi vorba de ceva atât de grav, mai ales pentru că te-ai operat. Bunicul meu, Dumnezeu să-l odihnească, ajunsese la metastază pentru că i-a fost teamă să se opereze, a refuzat orice tratament... Dacă s-ar fi tratat, ar fi putut trăi și astăzi... ![]() Așa cum ți s-a mai spus, medicul are curaj să mai aștepte 6 luni, tocmai pentru că, din experiența și cunoștințele pe care le are, și-a dat seama că rezultatul analizei nu este grav. În plus, repet: dacă ai avea metastază (Doamne, ferește!), ți-ar fi foarte rău... Oricum, draga mea, un aspect pozitiv este faptul că tu poți comunica despre frământările tale sufletești. Este bine că nu te închizi în tine însăți. În primul rând, ar fi foarte bine să-I spui lui Dumnezeu, în rugăciune, tot ceea ce ne-ai povestit nouă despre viața ta și despre starea sufletească pe care lupți s-o depășești. Vorbește-I lui Dumnezeu despre tine! Tu n-ai nevoie de predici, ci sufletul tău însetează după Hristos! Apoi, îți sugerez să vorbești deschis despre tine cu cei în care ai încredere, cu cei care știi că te înțeleg sincer (rude, prieteni... pe cine simți tu mai apropiat de inima ta). Ar fi foarte bine dacă ți-ai găsi și un părinte duhovnic, unul care să aibă timp să te asculte și să aibă o atitudine iubitoare, caldă, părintească. Dacă cei apropiați nu te înțeleg, este util și să scrii în continuare aici, pe forum. Să știi că mulți dintre cei de aici sunt sincer alături de tine. Și eu, păcătoasa, te-am pomenit și voi continua să te pomenesc în rugăciunile mele. Îți sugerez să mai intrii și pe site-ul www.ortodoxiatinerilor.ro, vei întâlni și acolo persoane deosebite. Dumnezeu să fie cu tine și cu fetița ta, Steliana!!! Să ai multă pace și bucurie întru Hristos, Domnul nostru!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca te inteleg prin ce treci si cred ca numai cineva care a fost suspectat de cancer poate intelege cu adevarat.Ce a ajutat sufleteste? M-am rugat sfintilor pe care ii purtam in inima : Sf.Nectarie, Sfintilor din inchisori, apoi si Parintelui Papacioc, care mi-a fost tare drag,m-am rugat. Cu lacrimi, din tot sufletul. Rugaciunea a avut raspuns.Oricand,in orice clipa,oricare dintre noi poate deveni victima acestui monstru, care este cancerul.Altceva este a trai aceasta decat a-ti inchipui.... distanta mare...intre teorie si practica. Dumnezeu sa ne pazeasca pe toti!Sanatate multa!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca pot fi administrate preventiv, daca suporti costul (pentru aloe) dar indoilenic ca au vreun efect pentru cancer. Nu am auzit pe nimeni sa se vindece de cancer doar cu argila si aloe. Ea a mai avut problema asta, a facut un tratament serios si a scapat. Acum ii este frica (daca ar fi cazul) pentru ca tratamentul este unul f. dur. Tu ce-i propui, sa nu mai faca tratamentul si sa ia in schimb argila si aloe? E crima. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
simona.m. Last edited by simona; 17.07.2012 at 00:39:22. |
|
|||
|
|||
![]()
nu am nici un simptom cum ca as suferi de ceva.ma simt foarte bine cu exceptia zilelor astora de cand am auzit rez la rmn.......dupa cum am mai spus am inceput sa folosesc colon help si bitter suedez......nu am cui ii spune tot oful meu.decat voua....altii ma critica si se uita la mine parca as fi nebuna......chiar si parintii mei.refuza sa creada ca as avea ceva.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Repet intrebarea...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum masuram moralul unui crestin in viata din afara bisericii? | patinina34 | Generalitati | 31 | 01.04.2011 08:51:56 |
Raiul de pe pamant | NECTARIE | Generalitati | 0 | 20.01.2011 14:37:36 |
intre cer si pamant | floaredecolt | Generalitati | 1 | 31.03.2008 13:24:00 |
Toti ne intoarcem in pamant... | oni91 | Teologie si Stiinta | 23 | 25.12.2007 02:31:16 |
Raiul pe pamant | CM | Generalitati | 5 | 27.11.2006 13:18:46 |
|