![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt mai multe. Din ce domeniu doriți?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Am vazut si eu ca domnul adventist pretinde ca profetul lui, Ellen White a tras in 1900 niste concluzii medicale, pe care lumea medicala si stiintifica le-a descoperit abia in anul 2000. (Sa-l citez pe dl. adventist omniprezent aici:"a tras niște concluzii la care medicina a ajuns abia după 100 de ani") Vad ca inca nu v-a raspuns, el de obicei arunca "bombe", iar apoi se fereste de intrebarile incomode. Ce stia oare profetesa V (cu V mare de la vicleana) si nu stia lumea medicala din anii 1900-2000?
Last edited by ioanna; 17.07.2012 at 22:24:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Domeniul era oricum cel medical, eu de fapt mă refeream la sub-domeniu.
Never mind... între timp dna. Ioanna a intervenit și a stricat tot, puteți să-i mulțumiți. Anyway, îmi propusesem încă de acum 3 ani să mă limitez la ce spune Biblia și nu E.G.White... așa că că e rândul meu să-i mulțumesc! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Concluzia: ATI MINTIT cand ati facut acea afirmatie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=wGesFu9ZktQ Trei categorii de populatie se disting printr-o viata lunga si sanatoasa. Una din aceste categorii sunt adventistii. Asta si datorita faptului ca urmeaza sfaturile despre sanatate, date de Ellen White. P.S. Chiar am in mana o carte de 500 pagini, despre sanatate, scrisa de Ellen White. Se numeste "Divina vindecare". Last edited by mistretul; 17.07.2012 at 22:45:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine ati revenit domnule grasu77. Va las cu fratele d-voastra intru-credinta. O seara placuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Noapte buna. O sa ma retrag si eu. Deja este destul de tarziu iar odihna la timp este benefica pentru sanatate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai ușurel vă rog cu asemenea afirmații categorice! Abținerea nu este minciună, cum ar fi de exemplu dezinformarea. Am dat și eu un exemplu... așa la întâmplare...
|
|
||||
|
||||
![]()
Si care sunt alea ?? (da-mi exemplu cateva 4-5)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|