![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De cind activez pe forum am descoperit o gramada. Cel mai evident si la indemana este urmatorul: Domnul nostru Isus Hristos a spus "Acesta este Trupul Meu." Dumneavoastra va impotriviti acestei invataturi si spuneti ca nu e adevarat ce spune Domnul nostru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Incercati sa fiti serioasa. Nu ati descoperit nici una. Doar ati nascocit (precum nascocirea de mai jos).
Citat:
Invataturi precum "Acesta este trupul Meu"(cu referire la painea franta) sau " Eu sunt usa.Daca intra cineva prin Mine, va fi mantuit" (Ioan 10:9) le credem (nici nu avem cum altfel) si le intelegem duhovniceste. Daca dvs. le luati literar ajungeti la niste halucinatii (un hristos cu doua trupuri, sau un hristos cu clanta si balamale). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Avortul este interzis. La fel si orice pacat/fapta care contravine legilor lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot la fel de stralucite ca si precedentul?
Citat:
P.S. Sunt anumite cazuri deosebite in care esti nevoit sa alegi ce viata sa salvezi. Nadajduiesc ca nu o sa va pretati la deschiderea de astfel de subiecte, doar pentru a va iesi macar un exemplu de nesocotire a Cuvantului lui Dumnezeu, de catre BAZS. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Revenind la invataturile dumneavoastra care sint contrare Sfintei Scripturi: Domnul nostru a spus "Astazi vei fi cu mine in Rai." Dumneavoastra ati ales, din nou, sa va credeti profetesa si sa spuneti ca tilharul de la dreapta DOmnului nu e nici astazai in Rai. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvintele de la Cina cea de Taina au legatura cu Ioan 6, in care se face legatura dintre paine-Trup. A zis "Aceste cuvinte sunt duh si viata", nu "aceste cuvinte sunt simboluri".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Eu sunt ușa: de va intra cineva prin Mine, se va mântui; și va intra și va ieși și pășune va afla." (Ioan 10,9 - versiunea ortodoxă) Deci intrați fizic prin Hristos ca să vă mântuiți? Este ușa un simbol, ori este chiar Hristos în mod real, fizic? De ce nu interpretați și aici literalist cuvintele Domnului ca să vă mântuiți? Că doar a folosit exact același verb "a fi" ca și în Ioan 6,35 și Mat.26,26. Adică El este Ușa, El este Pâinea, iar pîinea frântă este Trupul Lui. Același verb, care are și sensul de a reprezenta, dar acest sens nu vă convine decât în Ioan 10,9. Că doar e extrem de anevoios să faci o gaură în Hristos (Doamne iartă-Mă!) și să intri prin El pentru a te mântui! Păi și aici este nevoie să deschizi ochii (nu să faci pe orbul) pentru a înțelege. A înțelege duhovnicește "aceste cuvinte" care sunt "duh și viață", nu trup și sânge real. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|