![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
- pentru ca am incercat toate celelalte cai si am ajuns la concluzia ca toate sunt la fel - daca ai petrecut destul timp in new age vezi ca toate sectele nou-crestine sunt de sorginte sau au influente de acolo (no offence eu asta am vazut!)
- pentru ca e singura pe care n-o puteam inventa eu cu mintea mea ( e mult prea grea si uneori absurda), deci trebuie sa-mi fie superioara - pentru ca toti avem nevoie de modele si le cautam acolo unde ne aflam, iar eu n-am aflat modele mai frumoase decat sfintii - pentru ca vine o vreme cand te saturi de tine insuti si de vesnic repetatele greseli si intelegi ca lumea insasi e un cerc stramt din care nu ai nicio posibilitate de scapare - pentru ca eu nu pot trai fara sens, dar am descoperit ca nu pot trai nici cu un fals sens Pot fi multe motive, cel putin la inceput, prin care ne justificam apartenenta la ortodoxie, printre care mandria de a fi de partea invingatorilor nu e cel mai neglijabil; dar oricate motive am avea, ele sunt toate constructii mentale (justificari)posterioare convertirii, convingerii interioare ca ai perceput ceva ce omului nu-i e dat sa perceapa in mod natural, si care nu tin locul trairii, luptei, crucii. Nu stiu daca conteaza de ce suntem, pana la urma ortodocsi, conteaza de ce ramanem asa. Daca ramanem... |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suntem deficitari | iosif | Despre Sfanta Scriptura | 22 | 24.04.2012 00:55:22 |
De ce suntem singuri? | luciamanta | Generalitati | 67 | 04.04.2011 23:12:41 |
Suntem singuri? | s_snape | Umanitare | 17 | 26.11.2008 08:36:51 |
Suntem eurointegrati | silverstar | Generalitati | 33 | 07.01.2007 21:09:15 |
|