![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 19.07.2012 at 13:57:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum anume e monitorizată, motorizată, sau cum ai vrut să zici... |
|
||||
|
||||
![]()
este o deductie logica... trebuie DOAR sa citesti si vei intelege DACA vrei , daca nu- ramai in mocirla adventista.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca tot vorbim de sfantul Petru, ne puteti spune unde se afla el astazi? Intreb, deoarece Domnul Iisus Hristos i-a promis ca se va intoarce si-l va lua cu El (vedeti Ioan 14:1-3). Scriptura se talcuieste cu Scriptura (cum a fost cazul vedeniei apostolului Petru, talcuita tot de el, in Scriptura). |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are cum sa fie motorinizata, nici daca ai vrea. Iau cazul meu: nu stie nimeni daca dau sau nu zecime (doar sotia), sau cat castig pentru a socoti cat trebuie sa dau. Este strict problema mea in relatia cu Dumnezeu.
Last edited by mistretul; 19.07.2012 at 17:29:12. |
|
||||
|
||||
![]()
nu ma intreba ca nu stiu (eu NU sunt adventist). Cand am vorbit cu pastorul adventist nu l-am intrebat cum pentru ca nu ma interesa acest lucru. Si nu veni cu asftel de vrajeli ca daca nu dai zeciuiala "nu te ingroapa popa". La voi se exclude din biserica persoana care nu cotizeaza, deci mai rau
|
|
||||
|
||||
![]()
si marmota ce facea? Si la voi ca si la martorii lui Iehova FIECARE membru este strict monitorizat din toate punctele de vedere
|
|
|||
|
|||
![]()
Alta mare minciuna. Daca nu-ti pasa de tine (pentru ca esti un anonim pe forum, ca si mine), macar gandeste-te ca faci de ras biserica din care faci parte si-L intristezi pe Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Deviati subiectul, iar acesta este: invataturile adventiste contrare Sfintei Scripturi. 3.Asta vine din invataturile lui Ellen White catre discipolii ei? Unde scrie asta? Dupa ce mi-ati aratat ca Domnul nostru spune " este"-iar dumneavoastra spuneti "nu este", DOmnul nostru spune "azi"-dumneavoasta spuneti "la sfarsitul lumii", nu ma mir ca il veti contrazice pe apostolul Petru. Daca nu aveti nici o jena sa-L contraziceti pe Domn doar nu o sa-mi imaginez ca ati avea vreo jena sa-l contraziceti pe slujitor. Ati vrut dovezi biblice ca invatatura dumneavoastra e contrara Sfintei Scripturi, vi le-am adus. Mai vreti si altele? Ca sacul meu e plin de grozavii si enormitati adventiste, contrare Sfintei Scripturi. |
|
|||
|
|||
![]()
Dovezile dvs., pline de adevar si cunoastere profunda a Cuvantului lui Dumnezeu, m-au luminat si mi-au schimbat viata. Sigur ca mai vreau si altele.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|