![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
A spus ca nu e obligatoriu, deci n-a mintit...e baiat onest..cel putin dupa standardele adventiste, la o adica decalogul nu acopera decat un singur fel de minciuna, nu?
Last edited by AlinB; 21.07.2012 at 10:56:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: amice adventist nu sunt carcotas ci vreau sa fii sincer cand raspunzi la mesaje. Chiar trebuie sa inghit orice gogoasa aruncata de tine si sa o iau de buna? Asa procedeaza si martorii lui Iehova, fratii vitregi...stii tu ai cui. Inca Nu ai adus versetul bibnlic in care sa arati ca zeciuiala se gaseste in invataturile nou testamentare |
|
||||
|
||||
![]()
Apropo de martorii acestui iehova. Avem la noi in parohie o familie care a fost atrasa in acrasta secta. Incercau sa atraga si altii chipurile ca sa li se ierte pacatele. Au 5 copii si din cate am inteles sotia a.fost pusa sa marturiseasca in fata sotului cu cati l.a inselat. Pe cale de consecinta, barbatul a avut o cadere nervoasa se ajunsese leguma... Nu stiu.cine si cum s.a mai intamplat dar au ajuns la preotul nostru, parintele Florian. S.a dovedit ca era posedati de duhuri necurate si au luptat mult sa scape. Acum apartin fin nou bisericii ortodoxe, tatal vine constant la biserica iar mama isi aduce copiii la impartasit. Asa au trait clipe de groaza datorita acestor secte demonice care atrag oamenii de la dreapta credinta ortodoxa folosindu-se de numele Domnului nostru Iisus Hristos...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cunosc cateva lucruri despte diverse secte din auzite. Cert este ca nici nu avem voie sa ne documentam despre asa ceva deoarece aduc sminteala si minciuni colosale care pot deregla pe cei care sunt incepatori in ale bisericii. Ideea este sa vorbim de ale noastre si sa ii lasam pe ei cu ale lor
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cum spune si titlul " ingnorati sectantii"... Asa ca n.am de ce sa intru in discutii cu dvs pt ca nu ma intereseaza ce credinta aveti. Eu stiu Adevarul si nu am nevoie de ideile dumneavoastra deplasate. Asa ca mergeti pe alt site alaturi de alti sectanti si discutati acolo. Nu vad de ce toti budistii, adventistii si ale secte intra sa comenteze pe un site crestin ortodox. Ce vreti sa demonstrati? Se sinte rau pe care il imprastiati prin vorbe desarte...
|
|
||||
|
||||
![]()
"Mistourile " nu isi au rostul aici. Nu cred ca ti.a vorbit cineva asa cum o faci tu: cu vorbe gen "ca sa vezi"... etc. Din postarile tale reiese nevelul de cultura, modalitatea de abordare a problemelor importante (asa de dragul discutiei) si altele. Prin aceasta atitudine nu faci decat sa ne demonstrezi inca o data ca cei care ajung sa apartina sectelor au anumite probleme ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Invataturile lor sunt o combinatie otravitoare de 10% Scriptura facuta harceaparcea si 90% idei "originale" ale "profetilor" lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca nu am posta pe acest forum si, mai ales la aceasta sectiune a forumului, ar fi plin de postarile lor otravitoare pe aici. Mi-e si teama sa ma gandesc ca minciunile lor ar putea sa devina pricini de poticnire pentru fratii nostri ortodocsi. Am gasit ceva interesant aici, unul care a fost multa vreme sectar sambetist : http://www.nonsda.org/. Cica anual parasesc erezia cam 300.000 de persoane. Slava Domnului! Chiar daca nu trec la ortodoxie multi, dar cel putin din pagani cum erau fac un pas inainte spre crestinism. Last edited by Illuminatu; 22.07.2012 at 00:03:02. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|