Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.07.2012, 23:08:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Si eu sunt de acord, desi sunt de acord si cu iustin, eu cred ca ar trebui sa ne punem speranta in Dumnezeu nu in oameni. Dar pe oameni vreau sa-i penalizez, vreau sa inteleaga ca pot pierde tot daca sunt nesimtiti. Au devenit din ce in ce mai nesimtiti pentru ca noi am devenit din ce in ce mai indiferenti. Daca am iesi mereu 80% la vot sau sute de mii in strada atunci tara asta ar arata altfel.
Serios?
Cum altfel nene?

Daca nu iese hotzul1 iese hotzul2, care e diferentza?

Nu mai pot ei ca nu le iese pasienta anul asta.
Daca nu iese anul asta, iese sigur peste 4 ani, ca romanul "penalizeaza" seria trecuta de hotzi si pune pe altii noi.

Noi..vorba bine, aia care i-a votat in urma cu 8 ani si i-a "penalizat" in urma cu 4..
Vechi 21.07.2012, 23:24:24
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Serios?
Cum altfel nene?

Nu mai pot ei ca nu le iese pasienta anul asta.
Daca nu iese anul asta, iese sigur peste 4 ani, ca romanul "penalizeaza" seria trecuta de hotzi si pune pe altii noi.

Noi..vorba bine, aia care i-a votat in urma cu 8 ani si i-a "penalizat" in urma cu 4..
Alin nu am nici un chef sa discut cu tine, mai ales despre politica. Nu vrei sa te duci la vot, nu te duce si gata. Nu inteleg de ce vrei sa provoci daca esti sau vrei sa pari dezinteresat. Oricum nu ar trebui sa conteze daca eu sau Florin votam sau nu sau daca Basescu ramane sau nu. Care-i problema ta daca eu sau altcineva gandeste altfel ?
Vechi 22.07.2012, 02:51:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Alin nu am nici un chef sa discut cu tine, mai ales despre politica. Nu vrei sa te duci la vot, nu te duce si gata. Nu inteleg de ce vrei sa provoci daca esti sau vrei sa pari dezinteresat. Oricum nu ar trebui sa conteze daca eu sau Florin votam sau nu sau daca Basescu ramane sau nu. Care-i problema ta daca eu sau altcineva gandeste altfel ?
Inca nu sunt decis care e varianta cea mai buna, asteptam o lamurire dar vad ca n-are de unde sa vina.

Nu cred ca neparticiparea e o solutie, cel putin Base zice ca n-ar fi satisfacut cu varianta asta.

Eu parca l-as vota daca as sti ca mai baga niste PSD -isti la puscarie, chiar si doar pentru 0.00001% din ce au facut.

Si cand termina cu mandatul, sigur ii vine si lui randul.

Acum, de n-ar fi toata treaba un circ bine pus la punct...
Vechi 22.07.2012, 01:28:22
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Pai sunt fel de fel de hoti, poate hotu1 e mai dili asa si vrea sa-ti fure doar plantele din casa, poate hotul2 e hot normal si vrea sa-ti ia ce ai mai de valoare, banii,calculatorul etc, poate hotul3 e violent de-a dreptul si iti violeaza femeia si iti omoara cainele, hotul4 e prost si ia la intamplare ce-i pica pe mana, daca tot e sa alegi un hot, alegi hotul care iti convine mai bine :P

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Vechi 22.07.2012, 02:49:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Pai sunt fel de fel de hoti, poate hotu1 e mai dili asa si vrea sa-ti fure doar plantele din casa, poate hotul2 e hot normal si vrea sa-ti ia ce ai mai de valoare, banii,calculatorul etc, poate hotul3 e violent de-a dreptul si iti violeaza femeia si iti omoara cainele, hotul4 e prost si ia la intamplare ce-i pica pe mana, daca tot e sa alegi un hot, alegi hotul care iti convine mai bine :P
Pai n-ai de unde sa stii exact ce o sa faca pana nu face, deci..alegi la ghici?

De fapt asta e si ironia asazisei democratii, ca ar trebui chipurile sa functioneze pe principiul increderii, ala promite, tu il alegi, si ala face ce promite.

Dar daca nu face, legea nu-l condamna.

A, sa nu uitam, il sanctionezi tu peste 4 ani, il lasi sa te fure doar 4, pe urma e randul celorlalti aspiranti la aceeasi schema.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18