![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vreau numai sa fac o paralela.
In lumea psihologica se stie ca o femeie care este batuta de sot si nu se desparte de el, se teme sa se desparta de el, pentru ca are urmatoarea logica: pai daca ajung cu altul mai rau ca el? Psihologii explica asta prin faptul ca ea ajunge sa il considere un fel de paznic fata de ceilalti, un barbat care o apara pe ea de un rau exterior (pe care uneori chiar el i-l baga in cap) si ea considre ca ce daca o bate si pe ea, nu conteaza, ca el de fapt o apara de un rau mai mare... Va dati si voi seama ce gandire aberanta e asta. Nu vi se pare cunoscut? :P
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
cum putea sa amaneteze Base ceva ce nu mai este al tarii ci al austriecilor?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acordul PSAL este din anul 1999 iar Basescu era negociator sef cu Banca Mondiala. Uite-te din nou la filmele alea cu asasinul economic si vei intelege. Vei intelege si de ce la noi s-au construit parcuri la sate sau partii de schi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In acest context politic nu sunt atatea optiuni, de fapt sunt 2 (pe care le cunoastem)...2 rele din care trebuie sa alegem raul cel mai mic. Care este acela?...aceasta e intrebarea la care fiecare trebuie sa raspunda. Oricare va fi rezultatul situatia economica a Romaniei consider ca se va inrautati..diferenta consta in ritmul de inrautatire. |
|
|||
|
|||
![]()
e vorba de dependenta psihica, la acest aspect se refera exemplul dat.
|
|
||||
|
||||
![]()
stiu ca a fost o negociere pentru un imprumut al lui Base garantat cu nave maritime (flota tarii), dar totul cu binecuvantarea lui Vacaroiu-premier PSD (pe atunci PDSR), cred ca banii au fost impartiti intre ei 2-asta ca sa vezi ca sunt fan Base
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum suntem in plina "schimbare" nu? Eu personal o percep in fiecare zi... Referitor la sintagma "il dam jos si punem pe altul" daca nu ne convine ce iese la referendum mi se pare ca ne costa atat de mult la buzunar ca nici nu se merita sa ne gandim. Nu credeti ca ajunge cu cat platim referendumul si perioada asta de instabilitate politica? Dar cine stie? Poate preferam factura mare ca sa avem schimbare peste schimbare peste schimbare...ca poate intelegem ca nu prea ai cu cine face schimbarea chiar daca ai ales bine...ai nevoie de "retea"...cu o floare nu se face primavara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|