![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Pentru Tine Doamne
Florile-nfloresc Pentru Tine noaptea Stele stralucesc Pentru Tine ploaia Picura si canta Si-n gradina cerne Bucurie sfanta Pentru Tine candele In altare ard Tu la zile sfinte Miluiesti cu nard Pe copiii care Osteniti de joc Pe iconostase Cara busuioc Langa Tine Doamne Cei saraci se strang Tie-ti cer iertare Ochii care plang Catre Tine Doamne Plec genunchii truditi Numai Tu Stapane Nu mai parasit Da-mi rabdarea pietrei Si din cerul Sfant Picura-mi pe gene Roua sa te cant Picura-mi in suflet Balsamul durerii Si pe buze asterne-mi Strajile tacerii. Amin.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 592 | 14.11.2022 15:08:21 |
| O problema cu un prieten . | Templier Knight | Generalitati | 3 | 12.03.2012 15:01:38 |
| sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? | giovaninnaa | Rugaciuni | 14 | 23.09.2011 17:18:24 |
| Alta minune a bunului dumnezeu | ionut12 | Generalitati | 3 | 25.10.2010 16:48:34 |
| Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... | inorog | Arta bisericeasca in general | 4 | 31.01.2010 23:49:41 |
|
|