![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Incredibil cum reusesti sa citesti omul, esti un adevarat talent. Dar ai fi surprinsa sa afli ca nu e deloc asa, ai impresia falsa ca ma cunosti, dar nu e asa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cunoaște tipologia umană ce cu succes o reprezinți.
Și cât mai durează "sondajul"? Să știu când te mai întreb de ce mai ești pe aici.
|
|||
|
|||
![]()
Te deranjeaza crestinule ? Ma bucur ca esti priceput la tipologie umana, esti tare.
O sa mai dureze pana n-o sa ma mai intrebi. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu mă deranjează. Ești simpatic.
|
|||
|
|||
![]()
Nu, tu ai impesia falsa ca te cunosc si, ai dreptate, nu este deloc asa, nici nu-mi doresc sa fie. Dar trebuie sa intelegi ca atitudinea ta este pur infantila.
|
|||
|
|||
![]()
Deci, citeste bine ce am scris, am spus ca ai impresia ca ma cunosti, nu ca m-ai cunoaste, nici nu ma intereseaza ce vrei tu, ai impresia ca fara tine nu traiesc bine?
Atitudinea mea e facuta sa fie in concordanta cu comportamentul unora de aici. Stiu ca ai avut o copilarie grea, dupa cum spuneai prin alt topic, dar nu e nevoie sa fii asa intepata cu cei pe care nu-i intelegi. Ia o gura mare de aer si incearca sa iesi din prizonieratul propriei minti, traiesti in lumea reala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau vrei sa spui ca esti un fel de molusca-camelon social, individ fara personalitate, principii, coloana vertebrala? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lumea reala e aia in care traim zi de zi, nu cea din capul meu. Si da, eu consider ca traiesc in lumea reala, spre deosebire de multi de pe aici. Pe forumul asta sunt destui care citesc si nu sunt de acord cu atitudinea si comportamentul vostru, ca si presupusi nu stiu ce crestini evlaviosi. Chiar daca nu o spun public pe forum, am primit destule mesaje. Last edited by apophis; 25.07.2012 at 12:15:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Partea cu alcoolul (betiv - este inventia ta, fiecare intelege ce vrea din asta) se referea la atei in general - nu am cunoscut nici unul caruia sa nu-i placa alcoolul la limita si chiar nitel peste. Este o prejudecata? Dar cea a ta ca cei credinciosi sunt rupti de realitate si cei de aici de pe forum nu sunt "normali la creier" cum ai afirmat pe softpedia (da, sa nu uitam cu 2-3 exceptii). Ca esti lipsit de bun simt ai recunoscut mai sus, dar dai vina tot pe cei de aici. Citat:
Pui pe altii la documentat cand tu iei de bun orice aiureli ce ti se par interesante. Cam greu sa evadezi din "realitatea virtuala" care ti-ai creat-o. Citat:
Si cine esti tu in masura sa judeci evlavia daca n-ai nici o tangenta cu ea? Evlavia nu are nici o legatura cu asteptarile tale, sa lasi indivizi tupeisti si nesimtiti (generic vorbind, dar daca te simti..) sa-si bata joc de convingerile tale doar pentru ca ar fi chipurile "realisti" pe cand ceilalti "sunt prizonierii propriei minti" sau nu sunt "normali la creer". Last edited by AlinB; 25.07.2012 at 17:20:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astept adminul sa ia masuri, daca intr-adevar isi face treaba pe aici si nu-i baneaza doar pe unii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fetita mea se bucura ca Dumnezeu o ajutat-o | taluta | Intamplari adevarate | 22 | 23.11.2011 16:17:35 |
Daca Dumnezeu ne-ar parasi pentru o zi? | CuzaSfant | Intrebari utilizatori | 10 | 08.10.2010 23:32:57 |
Va parasi Dumnezeu lumea pentru pacatele ei? | costel | Generalitati | 23 | 03.09.2010 23:58:09 |
Cum se bucura omul curat? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 6 | 19.04.2010 21:48:30 |
Bucura - te ! | cristiboss56 | Rugaciuni | 2 | 25.12.2008 00:20:47 |
|