![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Astept adminul sa ia masuri, daca intr-adevar isi face treaba pe aici si nu-i baneaza doar pe unii. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Ia de aici, spor la citit. In alea 40 de pagini sunt vreo 2 sau 3 normali la creier. Mie nu mi s-a relevat nimic, eu nu cred ca in povesti cu zei care abia asteapta sa ma prinda la judecata. http://www.crestinortodox.ro/forum/showthr...2533#post442533" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si au scris destui - probabil peste 20. |
|
|
|||
|
|||
|
Reino-ti baiete! Observ ca ai deschis acest topic tocmai pentru a te lua de toata lumea. Vezi sa nu te trezesti exclus instantaneu, si-asa cam asta "pretinzi" ca iti doresti.
|
|||
|
|||
|
Papusa, ia-o mai usor cu amenintarile, nu-mi ia nimeni boii de la caruta daca sunt exclus. Apropo de asta, vezi ca exista un personaj care jigneste userii, pe ala nu-l exclude nimeni?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma scuza-ti ca deranjez si intru in discutie dar nu pentru a -mi da cu parerea pentru dumneavoastra sa parasiti acest forum .
Vreau doar sa spun un singur lucru care ma irita uneori ,,,De ce mereu apare cineva care imediat pune jar si ia foc majoritatea .Intru m-ai rar dar citesc tot ce se scrie si ma rog si eu pentru cei care au necazuri sa le fie m-ai bine ,insa mereu sunt discutii si incepe o mica cearta intre unii ,sincer va spun cand citesc uneori cat de frumos vorbiti si cate invataturi spune-ti s-au sfaturi celor care au nevoie de sprijin dar uneori ma mir cand citesc cate poate ascunde mintea unui om . Nu va certati sunteti deosebiti ,sunteti oameni care da-ti sfaturi unor necajiti ,nu are rost sa va consumati energia ,rugati-va Bunului Dumnezeu sa ne lumineze pe toti sa gandim frumos si sa avem putere sa fim uniti unii cu altii . |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stiu ce replica "se cuvine": "Dumnezeu n-are nevoie de o scriere corecta", eu insa cred ca aceste probleme tin de lene, lenea de a invata, iar lenea este un pacat stipulat in decalog. Vad ca la sfaturi te pricepi, dar n-ar fi rau sa faci cateva lectii de gramatica, toti gresim in acest sens, doar nu suntem toti filologi, tu insa ai nevoie de cateva ore suplimentare. Te-am citit si pe "Umanitare"....
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 27.07.2012 at 11:54:20. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Fetita mea se bucura ca Dumnezeu o ajutat-o | taluta | Intamplari adevarate | 22 | 23.11.2011 17:17:35 |
| Daca Dumnezeu ne-ar parasi pentru o zi? | CuzaSfant | Intrebari utilizatori | 10 | 09.10.2010 00:32:57 |
| Va parasi Dumnezeu lumea pentru pacatele ei? | costel | Generalitati | 23 | 04.09.2010 00:58:09 |
| Cum se bucura omul curat? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 6 | 19.04.2010 22:48:30 |
| Bucura - te ! | cristiboss56 | Rugaciuni | 2 | 25.12.2008 01:20:47 |
|
|