![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Are dreptate Lucian. Sfintii nu sunt Aladini. Sfintii nu sunt obligati sa iti raspunda, mai ales daca ai putina incredere in ei. Poate nu ti-au raspuns tocmai ptr. ca ai considerat ca sunt obligati sa raspunda, chiar daca ce ceri tu ar fi bine sau rau. Rugaciunea fara o viata crestineasca nu face multe. Apoi, poate ei doresc sa vada credinta si nadejdea pe care o ai in ei. Pei daca renuntam un doi la Sfinti daca nu ne-au raspuns imediat la ruga normal ca intorc si ei spatele. Roga-te cu credinta si cu nadejde ca sfintii au putere si ca te vor ajuta. ai rabadare si credinta.
La Maica Domnului te-ai rugat? Trebuie sa o slavim pe Maica Domnului mereu, este Imparateasca Cerului doar. Fara ea am fi fost dusi de mult. Roaga-te Maicii Domnului si alege un sfant ocrotitor si roaga-te la el. Ai nadejde si credinta ca Sfintii asculta rugile, insa depinde de Dumnezeu cand ti se va da ceea ce ceri. Acatistul se face 40 de zile oricum, nu 2-3 zile si gata. Fa un acatist 40 de zile, al SF.Nectarie sau al Maicii Domnului si ai sa vezi ca ti se va raspunde. |
|
|||
|
|||
![]()
stiu ca nu procedez corect.dar am minte ravasita.........
|
|
||||
|
||||
![]()
Acum ai nevoie mai mult decat oricand de un strop de speranta, de putina rabdare si mai multa incredere in Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
da dar..simt ca nu mai am putere.....nu mai pot
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu-ți dă mai mult decât poți.
|
||||
|
||||
![]()
Gandeste-te ca fiecare om este patruns la un moment dat de dureri fizice si emotionale la limita "nu mai pot".
Desi acum unii zambesc si par fericiti, toti cad pana la urma in prapastia suferintei si disperarii. Dar Dumnezeu ne ridica si lumineaza tocmai atunci cand credem ca totul s-a sfarsit. Last edited by florin.oltean75; 28.07.2012 at 09:01:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Un singur sfat: rugaciunea.
|
||||
|
||||
![]()
Pai dacă are mintea răvășită, eu zic că nici nu poate sta la rugăciune... mai bine ar fi o schimbare, o ieșire în natură, o plimbare în parc. Sau și mai bine, un drum la o mănăstire de prin apropiere... apoi o să vină și rugăciunea. Doamne ajută-i Patriciei !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sensul profund al impartasaniei | florin.oltean75 | Generalitati | 22 | 31.01.2012 22:00:24 |
dezamagita | cristina mioara | Generalitati | 15 | 31.07.2011 23:37:02 |
|