![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact, si pentru ca nu a dat nimic, prietenul meu a fost indepartat din biserica respectiva, intr-un mod cat se poate de josnic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Înseamnă că pastorul respectiv e un ticălos, iar întreaga comunitate locală care a votat excluderea acelui nenorocit e formată din ticăloși! Ori mai degrabă... nenorocitul e chiar un... nenorocit la figurat (un nenorocit de om), sau și mai credibil... ați inventat toată povestea (dvs. ori "nenorocitul"). Care e probabilitatea? Statistic, sunteți cam 1 la aproximativ 100-200. Hmm...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumneavoastra ati spus-o.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu ma credeti, puteti lua legatura cu pastorul bisericii "Izvor" - Medias (jud Sibiu).
Acolo s-a intamplat "grozavia". |
|
|||
|
|||
![]()
Fiți sigur de asta! Spuneți-mi numele prietenului dvs.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai stiu exact cum il chema, stiu ca era un emigrant venit din Republica Moldova. Era sarac, nu a mai avut bani, si l-au dat afara.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hahahaha! E prietenul dvs. și "nu mai știu cum îl chema"! Mulțumim frumos domnu', nici măcar nu mai e nevoie să verific!
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu exista regula la nivel oficial, ori a fost un abuz de putere ce mie imi pare de neinteles pentru ca nici pastorul si nici comunitatea nu au avut nimic de castigat ci doar de pierdut, ori la mijloc a existat si altceva iar treaba cu zeciuiala a fost doar pretextul pentru a-si duce la capat planul de excludere fara a invoca motivul real.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|