![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorbești în neștiință de cauză, ca de altfel multe alte lururi, deși impresia ta despre tine cu totul alta.
|
|
||||
|
||||
![]()
si trebuie sa va luati dupa noi ortodocsii? Nu va laudati voi sa sunteti urmasii apostolilor? Faceti faptele lor. De ce mereu cand cineva va arata gunoiul din curtea voastra adventista, voi in loc sa-l maturati (asa cum ar fi procedat urmasii apostolilor) ripostati aratand ca si ceilalti au gunoiul lor
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Pe de altă parte, n-am acuzat niciun gunoi în dreptul B.O.R. Nu am cerut să-și declare public averile și nici cum și-a obținut aceste imense averi. E problema ei (a BOR) dacă o va face vreodată și cum s-ar justifica. Părerea mea personală e că n-o va face niciodată, nici public, nici măcar strict membrilor ei printr-o circulară internă. |
|
|||
|
|||
![]()
Amice nu după cum ți-am precizat vorbești prostii. Vezi exact la ceea ce eu ți-am răspuns și comenteză la subiect. Eu unul nu ți-am pretins nimic, ci doar te-am atenționat că vorbești prostii. Ți-am și îngroșat ideea pe care am comentat-o...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia da o cautare, cifrele sunt pe Internet, au fost depuse declaratii fiscale..inclusiv s-au gasitu unii sa sara ca de ce are Biserica asa multi bani comparandu-o cu evazionistii. Voi sunteti mai rusinosi, te pomenesti sau vreti sa evitati scandalul? |
|
|||
|
|||
![]()
Păi exact asta am taxat. Pînă să mă acuzi de 2X că vorbesc prostii, dădeai un link cu declarația de avere a BOR și eventual cum a fost făcută acea avere (că ortodocșii nu plătesc zecime să se acumuleze asemenea averi și proprietăți imense).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca BOR nu face publica declararea averilor, de ce BAZS urmeaza acest exemplu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta e o mare erezie. Botezul e unic (Ef. 4:5)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|