Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2012, 15:18:08
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
dumneata nici nu vrei sa recunosti ca padurile/aurul/terenurile SUNT donate...
Cum să nu recunosc? Sunt donate (cele care sunt donate bineînțeles), am spus eu altceva?

Citat:
IAr in cadrul Bisericii Ortodoxe Romane exista multe proiecte :
1. Catedrala Mantuirii Neamului (+cantina+clinica)
Acest prim megalo-proiect este chiar al Neamului, căci la el contribuie toți cetățenii: ortodocși, catolici, protestanți și neoprotestanți prin consistentele donații (ah, iarăși aceste donații) din partea Statului la al cărui buget contribuie.

Citat:
9...... sa mai continui ?
Acest al 9-lea proiect al BOR e de departe cel mai interesant.

Citat:
In plus , nu mai are rost sa adaug in lista si sumele care s-au cheltuit pe aceste activitati.
Desigur. Asta spuneam și eu dacă ați fost atent.

Citat:
Nu stiu daca ai observat , dar BOR nu cheltuieste banii pe pliante/reclame , spectacole de propaganda(prozeletism) , emisiuni la OTV, standuri cu carti "de sanatate fizica si spirituala" precum
Am observat și jos pălăria pentru această dovadă de pragmatism în cheltuirea fondurilor! Căci -nu-i așa?- care neoprotestant va fi atât de nemintos să se reîntoarcă în B.O. în urma acestei propagande? Știu ei bine de ce au ieșit de acolo ca dintr-o clădire în curs de prăbușire...

Citat:
bisericile sectante neoprotestante (azs , penticostali , baptisti , mI, "evanghelisti").
Cam ciudățică această alăturare biserici-sectante, hotărâți-vă; ori sunt biserici, ori sunt secte! În plus, martorii lui Iehova nu sunt biserică ci asociație, așa cum se și autodenumesc.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32