![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai e in Bucuresti parintele? Daca nu e se mai intoarce curand?
|
|
||||
|
||||
![]()
Este in Bucuresti, prezent la biserica de langa locul pe care se ridica Catedrala Mantuirii Neamului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne Ajută!
Mulțumim frate Mosh-Neagu pentru cuvintele frumoase și folositoare. Îmi pare rău să observ câte suflete rătăcite sunt printre noi. Dumnezeu să-i lumineze și să le dea gânduri bune! Știe cineva dacă Părintele Ciprian va ajunge la Mânăstirea Sihăstria în acest post? |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca va fii mai ales ca saptamana viitoare este hram.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pr.Ciprian incepand de ieri a plecat din Bucuresti la Sf.Manastire Sihastria.
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Buna,ma poate ajuta cineva cu o informatie?Dca parintele Ciprian este in Bucuresti acum sau cum pot lua legatura cu cineva care ii cunoaste programul.Multumesc
|
|
|||
|
|||
![]()
Stie cineva de parintele Ciprian? O fi la paraclis sau la manastire? Astept raspunsul vostru. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Parintele are telefonul mobil inchis si nici la cel din chilie nu raspunde nimeni. Poate stiu cei din Bucuresti daca e la Paraclis. Multumim!
Doamne ajuta!
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am fost ieri (30.08.2012) la paraclis in Bucuresti si nu era parintele. Mi s-a spus ca vine dupa 10 septembrie. |
|
||||
|
||||
![]()
As vrea si eu sa ajung la Bucuresti la Parintele. Exista o adresa unde poate fi gasit?
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
![]() |
Tags |
bolnav, ciprian, parinte, sihastria |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Ciprian Gradinaru de la Man Sihastria | tinutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.04.2017 16:07:55 |
Moliftele Sf. Ciprian | cristeaalin | Rugaciuni | 1 | 27.01.2012 22:32:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|