![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Speram sa va intoarceti cu vesti bune :) Calatorie placuta si numai bine din partea noastra!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa-i avem pe ingeri ca pilde, ca unii ce implinesc pururea voia lui Dumnezeu, astfel incat sa ne rugam in fiecare clipa- Doamne taie voia mea cea pacatoasa si sadeste in inima mea voia Ta cea sfanta.
Last edited by georgeval; 24.07.2012 at 11:00:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am revenit aseara. Cu vesti bune, slava lui Dumnezeu... Printre picaturi, ma "upgrad"-ez din mers... Bine v-am regasit!...
|
||||
|
||||
![]()
Eu ii vad pe ingeri asa cum vom fi noi dupa invierea de obste: vesnic fericiti sau vesnic nefericiti. Ingerii buni au facut din voia lor voia Domnului. In cazul lor spunem ca au voie proprie, iar aceasta voie nu trebuie inteleasa ca fiind straina de a Domnului, ci unita cu ea. Ingerii rai, au o voie contrara Domnului si nu o mai pot schimba, dupa cum nici noi nu mai putem schimba nimic dupa invierea de obste.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Faca-se voia Ta sau voia mea? | caliyo | Generalitati | 22 | 25.06.2012 17:54:32 |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 13:25:48 |
Nelu și ingerii | ben_gal | Intrebari utilizatori | 2 | 22.03.2010 23:36:49 |
Cum ne influenteaza credinta,viata proprie? | ory | Generalitati | 29 | 06.05.2009 10:25:14 |
Despre îngerii cei căzuți | nectaria | Generalitati | 4 | 26.02.2009 12:04:44 |
|