Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Există statistici, iar acestea se încăpățânează să nu țină cont de părerea doamnei Nutucutu.
Îhî... cea mai numeroasă confesiune o fi Adevărata Biserică a Oii Pierdute - aia cu 5 membri (îmi cer scuze acestora dacă chiar există)...
Eroare! Primul punct nu aparține de valorile lumii acesteia, ci a celei viitoare. E de fapt obiectivul lui Hristos pentru urmașii Lui: să trăiască sănătos pe acest pământ și veșnic pe Noul.
A doua eroare! Nu [doar] porcul scurtează viața; adventiștii au 7 principii de viețuire sănătoasă, principii recunoscute de medicina actuală.
Același obiectiv propovăduit de sf. ap. Ioan:
"Iubitule, mă rog ca toate să-ți meargă bine și să fii sănătos, așa cum stai bine cu sufletul." (3 Ioan 1,2 - versiunea catolică)
Observați importanța sănătății trupești alături de sănătatea spirituală?
Nu ați văzut pentru că nu v-ați uitat... Apropos, o să vi se pară amuzant că în bisericile adventiste, de obicei primele scaune ocupate sunt cele de la urmă - asta pentru că ați amintit de " ultimul loc".
Nu e cazul să vă mai lăudați cu cei 0,00n% călugări catolici. Sunteți călugăriță cumva?
|
Si iarasi multe cuvinte ca sa deviati. Interventia mea s-a datorat faptului ca i-ati acuzat pe unii crestini ca nu ar fi fost crestini autentici si din acest motiv nu au reusit sa tina piept navalirilor musulmane. Dumneavoastra nu aveti dreptul sa-i acuzati pe crestinii de atunci. Nu ati facut nici a mia parte din ceea ce au facut ei. Nici dumneavoastra nici inaintasii dumneavoastra adventisti. Ati luat de-a gata scrierile lor, truda lor, jertfa lor, cintarile lor si le-ati folosit dupa cum ati avut interesul sa o faceti. Pe unele le-ati terfelit, pe altele le folositi. Dupa cum v-am mai spus, sinteti invitati sa ajungeti pina la Mecca cu cultul dumneavoastra daca tot stiti sa-i acuzati pe altii ca n-au facut bine ceea ce au facut. Daca nu sinteti capabil/capabili de a ajunge pina in inima comunitatii musulmane sinteti invitati sa fiti mai respectuos fata de jerfa acelora care au murit pentru a-si apara credinta sau tara.
PS 1. Nu trebuie sa ne batem joc de trupul nostru si trebuie sa traim astfel incit sa ne pastra sanatatea. Biserica dumneavoastra pune accentul numai pe partea asta, din pacate, iar exemplul cu scaunele goale din fata imi intareste convingerea. Ar fi frumos sa mergeti sa ocupati scaunele din fata pentru ca daca cineva intirzie sa se poata aseza pe un scaun din spate si astfel nu-i deranjeaza pe ceilalti.
2. Nu sint calugarita
3. Intrebare personala si retorica (presupun): cum se poate ca o persoana inteligenta ca dumneavoastra sa fie sedusa de o doctrina lipsita de substanta ca cea adventisata?