Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2012, 19:04:00
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Domnu' doctor, dumneata poți acuza pe oricine de orice. Dar chiar nu-ți dai seama de ridicolul în care cazi?
"Cel fara de pacat sa arunce primul piatra"...

Dusmanul omului nu este un om ci patimile, pacatele si duhurile demonice. Sa nu fim precum cainii care se "reped" la batul din mana celui care loveste socotind ca prin acesta va inceta bataia... ci sa ne indreptam atentia spre adevaratii dusmani pe care i-am mentionat mai sus.

Lasati-l Domnule DragosP... pe Domnul Mihnea sa faca ceea ce il indeamna inima... poate a fost pus de Dumnezeu sa ma mustre pentru pacatele mele... sa ma inteleptesc, sa fiu mai atent, mai clar in postari... si toate activitatile vietii mele... sa iau aminte la viata mea, la mantuirea mea intru Hristos Iisus prin harul Duhului Sfant in Sfanta Biserica.

Sa ne rugam unii pentru altii dupa cum spune Sfantul Pavel: sa ne iubim unii pe altii, "să facem binele către toți, dar mai ales către cei de o credință cu noi". (Galateni 6,10)

Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.

P.S. Cu singuranta in urma postarilor situatia s-a clarificat. Eu nu sunt suparat pe Domnul Mihnea si cosider ca nici dansul pe mine. Ne-am iertat reciproc micile scapari, suparari si greseli.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noua carte de identitate biometrica din 2013 stefmir Generalitati 186 21.01.2013 07:35:47
Institutia papala danyel Biserica Romano-Catolica 28 06.01.2013 22:26:39
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Vizita unui sfânt Carmen FUNIERU Calugarul 6 26.09.2010 23:46:01
Iarasi despre infailibilitatea papala leloup Biserica Romano-Catolica 397 06.02.2009 19:37:50