Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2012, 19:49:50
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Din articol m-am referit exact la aceasta parte:

"Aici e explicația fundamental-biologică în temeiul căreia femeia e atârnătoare de bărbat. Fără substanțele lui endocrine ea regresează nervos, mintal etc. Aci începe să se înțeleagă de ce au urmări nefaste și abuzul și refuzul." Cu explicatiile ce urmeaza.

Ma intreb cum mai puteti crede ca acest om spune adevarul. Face exact ceea ce ii acuza pe altii la inceput: dezinformeaza, si inca cu mare seninatate si convingere. Nici macar nu trebuie studiata medicina pentru a sti ca nu-i asa, trebuia doar putina iubire si fata de femeie, si porumbelul ar fi fost evitat.

Si s-ar putea comenta si restul, dar chiar nu are sens. Este insa trist ca s-a intamplat sa spuna/scrie asa ceva.
Vechi 07.08.2012, 19:56:25
ovidiu b.
Guest

Implicit

Am o întrebare: de femei cu fibrom uterin sau cancer la sâni ați auzit?
Vechi 07.08.2012, 20:00:47
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Am o întrebare: de femei cu fibrom uterin sau cancer la sâni ați auzit?
Cum sa nu, le examinez la microscop (tumorile cu pricina) si le dau femeilor in cauza diagnosticul.
Vechi 07.08.2012, 20:04:16
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Cum sa nu, le examinez la microscop (tumorile cu pricina) si le dau femeilor in cauza diagnosticul.
Microscopul a fost lăsat pentru om și nu pentru Dumnezeu.
Vechi 07.08.2012, 20:07:53
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Și care sunt cuzele cele mai frecvent întâlnite?
Vechi 07.08.2012, 20:57:28
Banned

Implicit

Citat:
Și care sunt cuzele cele mai frecvent întâlnite?
Sunt multe de spus, puteti gasi gramada literatura de specialitate daca va intereseaza cu adevarat raspunsul. Daca nu va descurcati, reveniti cu intrebarea.
Vechi 07.08.2012, 20:13:41
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Ma intreb cum mai puteti crede ca acest om spune adevarul. Face exact ceea ce ii acuza pe altii la inceput: dezinformeaza, si inca cu mare seninatate si convingere. Nici macar nu trebuie studiata medicina pentru a sti ca nu-i asa, trebuia doar putina iubire si fata de femeie, si porumbelul ar fi fost evitat.
Vreți să spunenți că ceea ce scrie acolo nu are susținere științifică. Am o întrebare aveți cunoștință despre funcționarea sistemului endocrin și a strânsei legături a acestuia cu sistemul nervos. Adică dacă avem un dezechilibru în plan endocrin atunci putem regăsi acest dezechilibru în plan nervos.

Și mai am o întrebare: De revelație ați auzit? Părintele și fără a studia Medicina ar fi știut aceste aspecte pentru că i s-au relevat, eu tind să cred că medicina a făcut-o doar pentru a a avea mai multă credibilitate în fața unora care nu cred în Dumnezeu.
Vechi 07.08.2012, 20:31:45
Banned

Implicit

Citat:
Vreți să spunenți că ceea ce scrie acolo nu are susținere științifică. Am o întrebare aveți cunoștință despre funcționarea sistemului endocrin și a strânsei legături a acestuia cu sistemul nervos. Adică dacă avem un dezechilibru în plan endocrin atunci putem regăsi acest dezechilibru în plan nervos.

Și mai am o întrebare: De revelație ați auzit? Părintele și fără a studia Medicina ar fi știut aceste aspecte pentru că i s-au relevat, eu tind să cred că medicina a făcut-o doar pentru a a avea mai multă credibilitate în fața unora care nu cred în Dumnezeu.
Cu siguranta am mult mai multe cunostinte in domeniu decat a avut vreodata Arsenie Boca. Exista legatura intre sistemul endocrin si nervos al unei persoane, de-a lungul intregii vieti, de la copil pana la batran, dar nicidecum nu exista legatura intre sistemul endocrin al unui barbat si cel nervos al unei femei, nu exista asa ceva, femeia nu are nevoie sa ia hormoni din lichidul prostatic al barbatului, asa aiureala nu s-a pomenit vreodata in istoria medicinii. Insa Arsenie Boca a vrut neaparat sa o faca pe femeie "atarnatoare" de barbat si sa o sperie ca daca nu accepta va avea probleme mentale si nervoase. Asta se cheama, pe langa minciuna, manipulare si lipsa de iubire fata de femeie. Si vad bine ca multora de aici pur si simplu le face placere sa fie manipulati, este mai comod si mai putin dureros decat a privi adevarul in fata si a avea puterea de a infrunta dezamagirea acolo unde este cazul...
Vechi 07.08.2012, 20:40:12
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Cu siguranta am mult mai multe cunostinte in domeniu decat a avut vreodata Arsenie Boca. Exista legatura intre sistemul endocrin si nervos al unei persoane, de-a lungul intregii vieti, de la copil pana la batran, dar nicidecum nu exista legatura intre sistemul endocrin al unui barbat si cel nervos al unei femei, nu exista asa ceva, femeia nu are nevoie sa ia hormoni din lichidul prostatic al barbatului, asa aiureala nu s-a pomenit vreodata in istoria medicinii.
De aici și simpla explicație că medicina ridică din umeri când vine vorba de cancer, sida sau alte boli pe care nu le pot rezolva.
Vechi 07.08.2012, 21:01:13
Banned

Implicit

Citat:
De aici și simpla explicație că medicina ridică din umeri când vine vorba de cancer, sida sau alte boli pe care nu le pot rezolva.
Nu ridica deloc din umeri, de unde ati scos-o? Nu are raspuns la toate dar asta nu inseamna ca ridica din umeri ci cerceteaza in continuare si pe masura ce descopera, aplica.

Tocmai citeam niste studii interesante despre sperma si efectele ei, va spun la sfarsit concluziile.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Rugaciuni 3 30.11.2010 16:57:10
mari duhovnici romani de ieri si de azi monicutza Mari Duhovnici si predicile lor 27 02.10.2010 21:40:29
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 20.09.2010 22:22:55
Mari duhovnici si sfaturile lor Iubirea Mari Duhovnici si predicile lor 2 26.07.2010 22:42:27