![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cele care iau contraceptive nu sunt singure si tocmai pentru ca iau contraceptive, au contact liber cu sperma barbatului, si surpriza: ovulatia nu se produce in ciuda contactului cu pricina. |
|
|||
|
|||
![]()
Și e corect față de Dumnezeu? Vezi cum folosim știința împotriva legilor lui Dumnezeu?
Last edited by ovidiu b.; 08.08.2012 at 01:12:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Partea cu corectitudinea sau incorectitudinea anumitor practici medicale este un cu totul alt subiect fara legatura cu cel discutat aici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok. Cazurile acestea sunt cu totul altceva, sunt cazuri de boala ca orice boala care trebuie tratata, iar contactul cu barbatii nu este deloc un tratament, daca la asta v-ati gandit. Ci tratamentul este medical indiferent daca femeia are sau nu contact cu barbati. Si apropos de asta, stiu si eu pe o credincioasa care se incapatana sa nu ia tratament medical, si cum boala o impiedica sa aiba copii cu sotul, iar copiii erau ceea ce isi dorea cel mai mult, a ajuns sa ia medicamente cand a vazut ca anii treceau si nimic. Slava Domnului ca acum este in sfarsit insarcinata!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cele cu boala (dezechilibre hormonale) pot fi femei casatorite sau nu, iar in cazul celor casatorite, contactul cu sotul nu rezolva nicidecum problema: dovada ca ajung la medic cu tulburari de ciclu. Iar eu le vad mucoasa endometriala la microscop, asta ca sa vedeti de unde le scot. Nu prea inteleg reactia dvs. din aceasta postare, chiar ma mira. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|