Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2012, 00:43:59
ovidiu b.
Guest

Implicit

Antiecumenism...chiar nu-și avea loc pe topicul asta ultimul tău mesaj...obsesiile s-ar putea să ducă la boală.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2012, 01:10:23
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Valabil si pentru alti ortodocsi fie mai grei de cap, fie inchistati in manifestari standard - ca sa nu zic formale - fie cam rautaciosi din fire dar imaginandu-se purtand stindardul luptei pentru purificare crestina, si ortodoxa, bineinteles.
Unii orbi, unuii mai puțini orbi, unii care văd bine, iar alții care văd foarte bine. La fel și cu Moise și poporul evreu care priveau cu ochi diferiți vițelul.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2012, 08:40:00
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Antiecumenism, puteai sa te abtii de la deturnarea topicului catre vesnica disputa BO vs BC. Valabil si pentru alti ortodocsi fie mai grei de cap, fie inchistati in manifestari standard - ca sa nu zic formale - fie cam rautaciosi din fire dar imaginandu-se purtand stindardul luptei pentru purificare crestina, si ortodoxa, bineinteles.
Daca exista asa reactii pt o formulare-care nu este jignitoare,defaimatoare,ci doar iesita din contextul uzual al cartilor de rugaciuni-alte reactii nici nu ma mai mira!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2012, 09:28:27
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Cu siguranță ești mai deștept, mai bogat dar și mai frumos! O splendoare de om!
Cea de-a doua replică de ieri care m-a amuzat copios :-)))
Reply With Quote
Vechi 10.08.2012, 09:34:59
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Thumbs down

Si ce anume te-a amuzat, Annyta? Zi-ne si noua, sa nu murim prosti!

(dupa mine, replica e mai mult decat jalnica, nici nu merita comentata)
Reply With Quote
Vechi 10.08.2012, 10:05:31
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
Si ce anume te-a amuzat, Annyta? Zi-ne si noua, sa nu murim prosti!

(dupa mine, replica e mai mult decat jalnica, nici nu merita comentata)
Pur și simplu m-a amuzat... dacă este să o considerăm jalnică, trebuie să vedem că este un răspuns la o altă afirmație "jalnică"...

Nu vreau să accentuez divergențele care s-au născut și pe acest topic, mi-am spus părerea că fiecare are libertatea să se exprime cum simte, numai că eu simt diferit.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2012, 10:24:20
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
Pur și simplu m-a amuzat... dacă este să o considerăm jalnică, trebuie să vedem că este un răspuns la o altă afirmație "jalnică"...

Nu vreau să accentuez divergențele care s-au născut și pe acest topic, mi-am spus părerea că fiecare are libertatea să se exprime cum simte, numai că eu simt diferit.
...oare de ce am impresia ca asta si faci:"accentuezi divergentele care s-au nascut pe acest topic"?????

Amuzanta este replica lui Antiecumenism care credea ca scrisoarea ii este adresata unei femei de pe forum,de care Domnul Mihnea Dragomir s-a indragostit...am ras copios...
Imi si imaginam un om serios,insurat cu copii,cum se indragoste ca un pusti,pe forum...Superb!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 10.08.2012 at 10:28:08.
Reply With Quote
Vechi 10.08.2012, 10:35:00
Annyta
Guest

Implicit

Îmi cer iertare că am pus paie pe foc.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doamna bolnava de cancer din Ploiesti cosminms Umanitare 0 10.10.2012 21:55:36
O ciorba pentru doamna V.P. Mihnea Dragomir Umanitare 17 05.01.2012 00:32:33
Ati citit despre doamna care a fost in rai 06dec Stiri, actualitati, anunturi 7 11.10.2010 11:47:10
Sa o salvam pe doamna Luciana! almaris Generalitati 4 30.12.2009 22:50:33
doamna Desanca Nicolai clau23dari Stiri, actualitati, anunturi 84 06.12.2007 23:46:57