![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Antiecumenism...chiar nu-și avea loc pe topicul asta ultimul tău mesaj...obsesiile s-ar putea să ducă la boală.
|
|
|||
|
|||
![]()
Unii orbi, unuii mai puțini orbi, unii care văd bine, iar alții care văd foarte bine. La fel și cu Moise și poporul evreu care priveau cu ochi diferiți vițelul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Cea de-a doua replică de ieri care m-a amuzat copios :-)))
|
|
||||
|
||||
![]()
Si ce anume te-a amuzat, Annyta? Zi-ne si noua, sa nu murim prosti!
(dupa mine, replica e mai mult decat jalnica, nici nu merita comentata) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vreau să accentuez divergențele care s-au născut și pe acest topic, mi-am spus părerea că fiecare are libertatea să se exprime cum simte, numai că eu simt diferit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Amuzanta este replica lui Antiecumenism care credea ca scrisoarea ii este adresata unei femei de pe forum,de care Domnul Mihnea Dragomir s-a indragostit...am ras copios... Imi si imaginam un om serios,insurat cu copii,cum se indragoste ca un pusti,pe forum...Superb!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 10.08.2012 at 10:28:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Îmi cer iertare că am pus paie pe foc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Doamna bolnava de cancer din Ploiesti | cosminms | Umanitare | 0 | 10.10.2012 21:55:36 |
O ciorba pentru doamna V.P. | Mihnea Dragomir | Umanitare | 17 | 05.01.2012 00:32:33 |
Ati citit despre doamna care a fost in rai | 06dec | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 11.10.2010 11:47:10 |
Sa o salvam pe doamna Luciana! | almaris | Generalitati | 4 | 30.12.2009 22:50:33 |
doamna Desanca Nicolai | clau23dari | Stiri, actualitati, anunturi | 84 | 06.12.2007 23:46:57 |
|