Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2012, 16:02:17
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Ei uite asta nu pot eu pricepe si de aceea am si scris ce am scris pe un alt fir unde cineva se revolta ca preotul, la peste 40 grade afara a scos nu stiu ce cantare si s-a scurtat slujba.

Imi amintesc si eu de cand mergeam la parintele Galeriu. Si acolo trageau oamenii de el si se ruga doamna preoteasa: "mai lasati-l sa bea macar un ceai, sa inghita ceva. Lasati-l ca este bolnav." Uneori trebuia sa fie mai energica si sa-l "fure" din biserica.

Dupa ce ca slujba se termina tarziu seara, pe la 21:00h, parintele se mai ruga cu oamenii. Cu fiecare in parte, pentru problema sa. Pleca in noapte din biserica.

Si ma doare ca oamenii nu pot intelege ca si preotii sunt oameni, la fel si credinciosii. Toti au nevoie sa bea ceva, sa manance, sufera de cald, pica si ei cu circulatia vara, li se face rau.

S-a ajuns ca oamenii sa nu mai fie oameni.

"Ce daca omului i s-a facut rau si a cazut in biserica, sa vina sa-mi faca slujba la cimitir".
Dar nu mai era si alt preot in biserica?
In tara sunt cate doi preoti in parohie.
Tu sa fi in starea lui, abia sculat din lesin, ce ai face?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
oamenii - omenirea dobrin7m Generalitati 14 06.01.2013 22:44:14
In jurul vostru sunt oameni credinciosi? cred_cu_adevarat Generalitati 26 12.12.2012 04:10:49
De ce il resping oamenii pe Hristos ? Savonarola Biserica Ortodoxa Romana 79 18.01.2012 22:23:21
Sa fim sensibili la ce se petrece in jurul nostru Nicoletapopa Calugarul 15 12.12.2009 21:22:54
Oamenii care vor implinirea Maria82 Nunta 40 12.11.2009 12:38:50