![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum sa spui: "ai probat ca pamantul este rotund?" Tu iti dai seama de prostiile pe care poti sa le spui? In primul rand (stiu ca s-ar putea sa fie un soc pentru tine..:D) pamantul nu este rotund... in al doilea rand se poate proba foarte usor ca pamantul are o forma ~ de elipsoid (in realitate geoid dar nu poate fi exprimata d.p.d.v. geometric.). Probabil te intrebi cum poate fi probat acest lucru(fara sa includ diferitele metode stiintifice pe care oricum nu le-ai intelege), iata cum: - existenta zilei si a noptii; - daca ai fost vreodata la mare probabil ai observat ca un vapor ce se indeparteaza in larg,incepe sa dispara incepand cu partea de jos. -linia de orizont. Daca vrei demonstratii(probe) pentru toate acele lucruri pe care le-ai scris mai jos... Pacat ca ti-ai trait viata, crezand pana si lucruri ce pot fi probate/demonstrate cu usurinta(Desi nu ma mira...) |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca este destul de greu sa spui despre cineva ca "evident este mason" (despre Pitis pana sa moara si sa-i vina prietenii la inmormantare nu am auzit sa se zica despre el ca este mason)
Apoi dela ceva evident poti sa creezi niste fabulosenii. Spre ex evident ca Daniel a participat la rugaciune comuna dar asta nu insemna ca el in mod special este ecumenist si eretic. Si asta pentru ca toata biserica in sine a participat la aceasta saptamana de rugaciune pentru unitate ce se desfasoara in luna ianuarie a fiecarui an, fiecare ierarh a participat la tot felul de intalniri ecumenice etc. Si faptul ca Daniel a participat la astfel de intalniri a facut-o ca reprezentant al BOR nu de capul lui prin urmare participarea la aceste intalniri a fost acceptata de biserica care a trimis pe cine a crezut ca e mai potrivit. Sa nu uitam ca un ierarh nu face nimic de capul lui. Prin urmare tu prin ceea ce spui ataci BOR in totalitatea ei. despre masonerie si noua ordine mondiala etc http://guvernulmondial.wordpress.com/2007/07/16/masoneria/ |
|
|||
|
|||
![]()
Pana sa fie ales patriarh, PF Daniel a fost acuzat ca:
- a participat la "liturghii comune" -inexact- ulterior s-a revenit si s-a spus ca e vorba de rugaciuni, fara ca cineva sa precizeze data exacta si locuyl unde au avut loc - a facut o "Liturghie ecumenica" - nimeni nu fost instare sa o posteze, sa dea un link, sau sa spuna unde a aparut, cu toata ca unii sustineau sus si tare ca exista o asemenea carte - a fost acuzat ca aeste mason - nimeni nu a putut da o dovada clara a acestui lucru. mai mult BOR a dezmintit informatia. - a fost acuzat de "ecumenism" far ca cineva sa arate pericole CONCRETE ale participarii sale la dialogul ecumenic - a "administrat" nepotrivit Mitropolia Moldovei, fara ca cineva sa dovedeasca ceva. (exemplele ar putea continua) Sunt unii aici care acuza si habar n-au despre ce vorbesc. Preiau "din auzite", sau de pe site-urile unde niste semidocti posteaza aberatii cu pretentii de opinii teologice. Mai mult, dupa alegeri situatia s-a calmat....atacurile s-au redus, dar nu au disparut. Cine credeti ca are interes sa atace patriarhul, deciziile Sf. Sinod, implicit BOR? Ortodocsii adevarati? Eu nu cred... Voi? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca insasi masoneria e in spatele atacurilor. Si uite asa unii creduli se fac slujitor la masoni (adica la satana).
De supara ortodoxia? Arunci un bat ca unui caine care te supara si el fuge dupa bat. Tehnici foarte clare de manipulare: - masoneria din biserica - ecumensimul din biserica - securitatea din biserica Oricum acum cativa ani lucrurile erau mai putin rafinate. Atunci erau astea: - Teoctist a demolat biserici - calugarii sunt perversi - orotodoxii sunt bigoti ETC? |
|
|||
|
|||
![]()
Aoleooo Chupacabra !!! Mi-ai zis-o! Domnule da tare mai pot fi prost!
Da nu cum crezi mataluta. Nu sint prost ca nu-mi vad de prostia mea si ma bag intre inteligenti. |
|
|||
|
|||
![]()
Dap......ne urmareste masoneria.hai sa fim seriosi,ce ar avea de castigat din distrugea ortodoxiei:au vreun pact cu extraterestrii?le deranjeaza Biserica afacerile(bine,se poate intampla......dar f rar)?sau ce?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa cucereasca ce?Ei vor putere economica.biserica nu cred ca ar constitui un pericol.nici ptr a obtine functii politice,nu ar fi un pericol biserica ortodoxa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca ar trebuie sa apreciezi (poate sa reconsideri) rolul jucat de BO, (in speta BOR)in mentinerea unitatii nationale. Economia si politica se "impletesc", dar nu pot exista independent de "popor". Iar cand vine vorba de "popor" religia este unul din factorii determinanti ai ideilor si mentalitatilor acestuia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|