![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot ce misca si este comestibil (daca are gust placut). Ce nu va e clar? Porcul are cea mai gustoasa si hranitoare carne, deci se poate consuma si era consumat pana la Lege.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai rămâne de aflat când a fost promulgată această "Lege", având în vedere că înainte de Potop se cunoștea distincția curat/necurat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand a fost data Legea, abia atunci le-a spus si sa nu manance carnea animalelor necurate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mă refer la Lege, ci la "Lege", adică această distincție între curat și necurat. Și puteți adăuga și alte "distincții"... de exemplu păcat/nepăcat. Trebuie să recunoașteți că exista și această distincție. Păcatul e numit păcat doar acolo unde există și o lege care să-l definească ca atare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
10. Și i s-a făcut foame și voia să mănânce, dar, pe când ei îi pregăteau să mănânce, a căzut în extaz. 11. Și a văzut cerul deschis și coborându-se ceva ca o față mare de pânză, legată în patru colțuri, lăsându-se pe pământ. 12. În ea erau toate dobitoacele cu patru picioare și târâtoarele pământului și păsările cerului. 13. Și glas a fost către el: Sculându-te, Petre, junghie și mănâncă. 14. Iar Petru a zis: Nicidecum, Doamne, căci niciodată n-am mâncat nimic spurcat și necurat. 15. Și iarăși, a doua oară, a fost glas către el: Cele ce Dumnezeu a curățit, tu să nu le numești spurcate. 16. Și aceasta s-a făcut de trei ori și îndată acel ceva s-a ridicat la cer. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totuși, nici măcar în vis/viziune/extaz nu a mâncat necurat. În realitate nici atâta! Lucrul acesta nu-l puteți înțelege toți cei care-mi aruncați în față cearșaful cu spurcăciuni. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|