![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ceea ce priveste copiii, ei bine, ei merg pe un sens unic cu doua benzi, unul al credintei, al rugaciunii de fiecare seara, al cautarii si altul al epocii moderne, mercantile. Trec frecvent de pe o banda pe alta, in functie de situatiile cu care se confrunta. Le sunt alaturi permanent indiferent de banda de mers pe care se afla la un moment dat si-i ajut sa-si croiasca propriul drum prin exemplul personal. Iar sotul meu, un crestin "aproape ateu", este mai crestin decat multi "imbunatatiti". Are multe calitati pe care un crestin trebuie sa le aiba, iar eu ma rog ca intr-o zi Dumnezeu, prin mare mila Sa, sa-l miluiasca si sa-l mantuiasca. Fetita, in fiecare seara, pe langa rugaciunile obisnuite, mai spune una speciala, care suna cam asa: Milostive Dumnezeu, Tatal meu munceste greu, Sa aduca-n casa paine Sa putem trai si maine. Fii cu el mereu, mereu, Milostive Dumnezeu. Caci si eu voi fi cu Tine Cautand sa fac doar bine. Mi-ai dat inima in piept Sa-l iubesc si sa-l respect. Tine-l Doamne-Dumnezeu Sanatos pe tatal meu. O fericire "chinuita" este o fericire care te tine cu "mintea in iad".
Mulțumesc puterilor cerești că m-am învrednicit a crede, că mi s-a facut această neasemuită onoare și din tot sufletul rostesc, strigând cu lacrimi ca la Marcu 9, 24: „Cred, Doamne! Ajută necredinței mele”. (Părintele Nicolae Steinhardt) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Galeriu - prinos de ganduri si experiente | Marius22 | Generalitati | 8 | 06.07.2013 22:33:58 |
Experiente cu protestanti | danyel | Secte si culte | 83 | 12.02.2013 16:18:24 |
Despre iubire cu iubire | dobrin7m | Nunta | 27 | 18.10.2011 14:22:52 |
casatorie aranjata, de nevoie sau din iubire.... | ella87ella | Nunta | 2 | 06.04.2010 13:50:56 |
Icoane Speciale Luminoase in intuneric | civt | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 31.08.2008 22:04:09 |
|