![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Vreau si eu ca prin aceasta marturie sa multumesc lui Dumnezeu pentru minunile pe care le-a facut cu mine pentru rugaciunile mai multor sfinti bineplacuti Lui. Pentru pacatele mele, multi ani m-am confruntat cu o serioasa problema ginecologica (infectii care nu cedau la tratamentele prescrise de medicii pe care i-am consultat). Nu mai stiam la ce medic sa ma mai duc, ce sa mai fac ca sa ma vindec. La un moment dat imi facusem singura un fel de ,,program,, de rugaciune (pe langa rugaciunile obisnuite) pentru rezolvarea situatiei dificile in care ma aflam: in fiecare zi ma rugam Maicii Domnului, Sf. Antonie de la Iezerul Valcea, Sf. Ioan de Kronstadt, Sf Xenia de Sankt-Petersburg, Sf Matrona, Pr. Paisie Aghioritul,Sf. Ilie Lăcătusu, Sfintilor Inchisorilor (Valeriu Gafencu, Ioan Ianolide etc), Sf. Efrem cel Nou, Sf Cosma si Damian, Sf Kir si Ioan, Sf. Mc. Ermolae, Diomid, Fotie si Anichit, Sf. Mucenic Pantelimon, Sf. Mare Mucenic Mina, Sf Nectarie, Sf Nou Mc. Evghenie Ostasul (in alte imprejurari am cerut si ajutorul Sf. Cuv. Parascheva de la Iasi, al Sf. Antonie cel Mare, Sf. Dimitrie Basarabov, Sf. Imparati Constantin si Elena, Sf Ioanichie cel Nou de la Muscel, Sf Ioan de San Francisco – nadajduiesc ca nu am uitat sa pomenesc pe vreun Sfant sau Sfanta)
Apoi, parintele meu duhovnic mi-a dat urmatorul canon:sa ma rog Sfantului Ierarh Nectarie, Sfantului Ierarh Nicolae și Sfantului Ierarh Spiridon. Cu ajutorul lui Dumnezeu , dupa aproape un an de la aceasta, m-am facut bine. Sunt convinsa ca Dumnezeu mi-a daruit vindecarea datorita rugaciunilor Maicii Sale, ale tuturor Sfintilor carora m-am rugat (in mod deosebit datorita celor trei Sfinti Ierarhi pomeniti mai sus) si ale parintelui meu duhovnic. In prezent, ii consider pe Sf. Nectarie, Sf. Nicolae, Sf. Spiridon, Sf Efrem cel Nou și pe Sf Mina drept ocrotitorii mei și ai sotului meu. La serviciu, Sf. Mina si Sf Nicolae au mijlocesc pentru mine inaintea lui Dumnezeu atunci cand le cer ajutorul fiindca lucrul cu acte cere multa atentie si responsabilitate si am trecut prin ceva situatii delicate. In plus, anul trecut eram pe cale sa-mi pierd serviciul, caci ma aflam pe un post temporar, dar multumita Sfintilor, dupa un anumit timp mi s-a oferit un post permanent. Recent Sf. Nicolae m-a ajutat la serviciu cu solutionarea unei probleme care dura de aproape 6 luni - aveam nevoie urgenta de raspunsul unui alt departament cu care colaboram ocazional in indeplinirea sarcinilor de serviciu. Persoana care ar fi trebuit sa formuleze acest raspuns ma amana tot timpul si chiar interventia sefilor nu a grabit in vreun fel rezolvarea. In 7 zile de cand m-am rugat in mod special Sfantului Nicolae (si Sfantului Mina) mi-a venit acel raspuns de care aveam nevoie. Cred cu adevarat ca Sfintii pe care-i chemam in ajutor cu credinta nu ne lasa niciodata si mijlocesc pentru noi inaintea lui Dumnezeu, in ciuda pacatoseniei noastre. Sunt o adevarata mangaiere si de aceea am vrut sa pomenesc sprijinul lor la acest topic. Veronica Elena
A descrie frumusetea omului înseamna a cânta cel mai frumos imn gloriei lui Dumnezeu. În om este cuprinsa minunea : în gândire, atâta inteligenta; în inima, atâta iubire; în viata, atâta vointa. ( Pr. Agatanghel Gutu) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minuni adevarate si minuni false-pericolul superstitiilor | Lucian008 | Spiritualitatea ortodoxa | 29 | 08.06.2014 01:40:20 |
va rog!!!spuneti-mi ce sa intamplat !!! | Klapeman | Intamplari adevarate | 9 | 28.07.2010 11:47:06 |
Mi s-a intamplat un miracol? | mehiel | Nunta | 12 | 18.10.2008 12:25:24 |
|