Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2012, 22:20:29
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Acad. Dinu C. Giurescu: SE FALIMENTEAZA TARA, SE DISTRUGE STATUL, SUNTEM TRANSFORMATI IN COLONIE (video).
Sa va povestesc un caz cunoscut. A. si-a instalat masina de spalat acum 3 ani si a fost racordata gresit fara sa se inregistrezeapa rece. A furat fara sa stie 3 ani apa.
Cheama un instalator sa-i schimbe racordul si cand opreste apa in bloc acesta (un alt instalator) are grija sa mai "aranjeze" ceva sa fie chemat din nou.
Munca fara profesionalism, fara scrupule, fara rezultate (alti bani cheltuiti ulterior)...ne furam unii pe altii.
Cine zice se falimenteaza tara?
Ne falimentam singuri....Si eu am lucrat in privat si plateam la mai putin din jumatate de salariu impozit la stat..si vad pe drumul pe servici vanzatori care n-au nici casa de marcat pentru a elibera bon fiscal. Ii deranjeaza cineva? Se vand facturi in Colentina (cumnatul meu cand a vazut asa ceva a ramas socat)...si cate si mai cate...stiti ca in alte tari le e frica la oameni de cladirea Fiscului...noi nici nu stim unde e...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Distrugerea naturii ! cristiboss56 Teologie si Stiinta 7 02.09.2011 10:02:48
Distrugerea bisericilor crestine din Kosovo de catre albanezi Nevrednicul Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 1 24.07.2009 19:46:46
manastiri din vestul tarii sofiaiuga Pelerinaje la locuri Sfinte 9 15.09.2008 14:36:29
Distrugerea trecutului continua Stefan500 Generalitati 6 21.08.2008 23:02:06
manastiri din vestul tarii angeltm Pelerinaje la locuri Sfinte 6 22.03.2008 19:56:43