![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pe langa blejnar, nastase e pui de gaina. :) O vreau si pe Ritzi dupa gratii. Normal, blejnar e virgin, cel mai curat om. La ala nu exista dovezi. 20 de oameni declara ca el era capul piramidei, ca ii dadeau bani, dar el e virgin. Serios, tu esti membru de partid, sau doar vrei sa fii gica contra impotriva la tot ce zic crestinii?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pușcăriile sunt pline de gainari. vrem și nume grele acolo. pe cei care merită desigur. până acum nu ne-am contrat pe teme religioase. de unde gică contra? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Blejnar, Ritzi, Eba poate complicea lui Ritzi, fisa lui basescu cea mare (care castiga 1 mil euro salariu de nicaieri), ministrii care au facut contracte paguboase (de actualitate e hidroelectrica, dar toate celelalte), udrea ( care a cumparat capace de wc de 20 mil). Am enumerat din amintiri. PDL, PSD, si PNL , toti. Si pe ei ii vrei dupa gratii? Sau esti si tu corect ca basescu, care isi ancheteaza doar adversarii??
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asta nu înseamnă că cei enumerați de Antena 1 sau B1 sunt toți puscariabili. dar pentru asta trebuie să lăsăm organele de anchetă să-și facă treaba. nu să le criticăm atunci când nu ne convin acțiunile lor și să le lăudăm când suntem de acord cu ele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
deci daca maine justitia ii da drumu lu nastase, tu trebuie sa taci din gura si sa nu o critici? hai, oricat de comunisti ar fi pdl-isti, trebuie sa accepti ca formularea asta e absurda. cred ca daca ar mai fi stat basescu inca 4 ani , ceea ce nu o sa se intample, ar fi interzis si sa gandesti. iti zice CCR ce sa gandesti, sau procurorii, depinde care sunt acolitii sunt basescu la momentul ala.
Last edited by podolski_2; 18.08.2012 at 18:32:21. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
bănuiesc că ești destul de inteligent, încât să-ți fi dat seama că mă refer la cei ce prin opiniile.lor pot influenta desfășurarea anchetelor. îți recomand și ție să faci o pauză de Antena 1 și B1, să ni zici că sunt partizan și ai să vezi cum o să-ți crească brusc bună dispoziție. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu am nevoie de o falsa buna dispozitie.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imaculata conceptie si Adormirea Maicii Domnului | petrut-angel | Biserica Romano-Catolica | 378 | 22.07.2013 13:47:04 |
Adormirea Maicii Domnului | dan73 | Generalitati | 3 | 05.07.2012 16:22:32 |
Adormirea Maicii Domnului | partenie | Diverse Sarbatori | 20 | 15.08.2009 21:19:08 |
Adormirea Maicii Domnului | Laurentiu | Diverse Sarbatori | 1 | 15.08.2008 20:25:15 |
adormirea maicii domnului | Pupi | Generalitati | 1 | 12.08.2008 13:13:16 |
|