![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e asa greu daca recunosti ceea ce e evident..
E greu daca incepi sa te gandesti cum sa fentezi copilul si sa ramai si cu vanitatea. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca suntem adulti trebuie sa ne recunoastem greselile chiar si in fata copiilor. Pana la urma....invatam din greseli.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si in felul acesta poate ei nu o sa le repete..
|
|
|||
|
|||
![]()
Baiatul meu de 4 ani intreaba cateodata daca 'asta' (diverse lucruri) a facut-o Dumnezeu. Intr-o zi a vazut un autobuz in pana, si a observat foate atent incercarile soferilor de a il repara. La sfarsit m-a intrebat daca Dumnezeu repara autobuzele. Eu i-am spus ca oamenii le fac si tot ei le repara.
Sotul meu a fost poate mai bine inspirat cand baiatul a intrebat daca Dumnezeu a facut strada. A zis ca Dumnezeu a facut pietrele, iar oamenii au lua pietrele si au facut strada.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Închisoarea copiilor | Florin-Ionut | Generalitati | 6 | 10.01.2013 12:50:29 |
Pedepsirea Copiilor | OanceaHoratiu | Generalitati | 15 | 25.08.2012 01:46:45 |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
Deruta in credinta si intrebarile - care este cauza? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 06.01.2010 19:32:40 |
|