![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e credinta mea, asa ca nu am ce spune la obiect, nu (mi) s-ar cadea. Totusi, hiperecumenismul (sincretismul) si modernismul sexo- si tehnolatru sunt doua cancere ale sufletului omului post-modern. Oamenii sunt atat de prosti incat confunda usurinta in efectuarea unei actiuni cu propria lor evolutie interioara. "Ne e mai usor, deci nu mai suntem stressati ca pe vremea muncii preoponderent manuale". Aiurea! De fapt lucrurile stau pe dos; o spun toate studiile serioase. Pe de alta parte, ideea de tehnologie excesiva intr-un lacas de inchinare, indiferent de confesiune sau chiar credinta, inspira greata si frica. Cel putin mie. (Pana si budistii coreeni si japonezi au probleme cu hiperlaicizarea turmelor umane; de asta am amintit si alte credinte).
|
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Steaua lui David - Scutul lui David | olaru stefan | Intrebari utilizatori | 6 | 20.02.2012 09:47:02 |
Steaua lui David e malefica? | Templier Knight | Generalitati | 40 | 12.01.2011 19:31:27 |
Papa, Bush si Gorbaciov zugraviti intr-o biserica ortodoxa | costel | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 22 | 11.03.2010 15:05:58 |
Bin Laden pictat in chip de draci intr-o biserica ortodoxa din Timisoara | mihailt | Generalitati | 8 | 02.11.2009 23:37:54 |
Ceremonie a Cavalerilor de Malta intr-o biserica ortodoxa | IonutS | Generalitati | 15 | 16.07.2009 12:00:53 |
|