![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
In ce carte ai gasit chestia aia?
Este un indemn la/lectie de sinucidere. Era vorba de ajustarile care trebuie sa le aduci persoanei tale, nu de ce anume te leaga (sau nu, zici tu) de aceasta lume. Nu ai nimic sa-ti reprosezi, nu crezi ca mai trebuie nimic schimbat la tine, o virtute de dobandit, etc? Apropo, ai cerut si sfatul preotului la care te spovedesti vizavi de asta? Ca daca nu... e ispita mare. Last edited by AlinB; 23.08.2012 at 22:52:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fiind preot , el are Harul Dumnezeiesc si poate fi un om bun de incredere. Daca Dumnezeu ar fi vrut ca tu sa mori, acum nu mai erai in viata... pe Dumnezeu nu il impiedica niste aparate medicale. Dar iata ca Dumnezeu are alta vrere si iti acorda sansa la viata... trebuie doar sa lupti. Roaga-te Maicii Domnului sa iti dea putere sa continui in lupta cu boala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine l-a adus? Mama ta? Poti sa-i ceri sa vorbeasca si cu alt preot daca ti se pare ca are probleme de comunicare. |
|
|||
|
|||
![]()
Am folosit optiunea forumului pt. a îi trimite userului Hionia un mesaj prin email și am primit răspuns „Carmen a murit la spital in 30 august”.
Din păcate au trecut mai mult de 40 de zile dar în fața lui Dumnezeu timpul nu are aceeași fatalitate precum în lumea noastră...să facem o rugăciune pentru sufletul ei că nu știm câte persoane apropiate de Biserică avea prin preajmă. Maica Domnului să mijlocească pentru sufletul roabei ei Carmen! |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu s-o odihnească în pace pe Carmen.
Poate a fost mai bine așa, i-a ușurat suferința și a adus-o mai aproape de El. Da, au trecut cele 40 zile dar tot putem să ne rugăm pentru ea și să-i aprindem o lumânare. Last edited by mirela.t; 13.10.2012 at 17:51:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, odihneste-o cu dreptii pe roaba ta, Carmen.
33 de ani... Tu stii cel mai bine cum se moare la aceasta varsta, Doamne. Ai mila de sufletul ei si gaseste-i un loc printre cei bine-placuti Tie! Si iart-o, Doamne. Si iarta-ne si pe noi ca n-am fost vrednici s-o ajutam, cand poate ea isi punea mari sperante... Sau poate ca astepta un cuvant cald, iar noi am trecut nepasatori sau am vorbit... vorbe!
|
||||
|
||||
![]()
Ce trist, a murit o colegă de forum și abia 3 oameni s-au găsit s-o pomenească . Restul or fi observat ?!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O voi pomeni pe Carmen la Sfanta Liturghie, Dumnezeu sa o odihneasca in Imparatia Sa. Boala ei trupeasca a fost o adevarata mucenicie, mare rasplata au cei ce duc aceasta cruce cu incredere in Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu s-o odihneasca!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Renuntarea la prietenie | IonelaC | Generalitati | 20 | 23.06.2011 19:54:32 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
Tratament anti-SIDA: TehnicA revolutionara | absolutep0wer | Generalitati | 5 | 04.09.2010 15:39:47 |
O zi obișnuită din viața unui creștin! | I.Calin | Intrebari utilizatori | 0 | 21.08.2010 19:56:07 |
|