Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2012, 15:51:04
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Si sa-ti mai spun un amanunt pe care poate nu-l stii, dar il poti cerceta: in SUA SDA "Church" este o adevarata pepiniera de pidoznici.

Sunt foarte multi pe invers in SDA "Church" SUA. "Ten of thousands" spunea un martor de acolo.
Hai să lăsăm fumigenele... căci sunt destule grenade aruncate-n presă despre "preoți cu har" - băieți veseli... Nu cred că ajută la ceva dând asemenea exemple. Am pledat totdeauna pentru un alt tip de "cercetare": aceea a ideologiei promovate de cult. Ori, Biserica AZȘ s-a exprimat clar împotriva homosexualității.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2012, 16:07:36
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea nu este responsabilă pentru toți dezaxații facțiunilor sâmbetiste din lume. Exemplu: facțiunea condusă de David Koresh.

Bineînțeles că e diferită. Pidosnicii din Accept sunt în totalitate ortodocși și chiar se mândresc cu asta.
Daca s-ar fi mandrit si-ar fi spus si ei "ACCEPTUL ortodox" sau ceva de genul asta. Intelegi acum care ar fi diferenta?

Dar nu si-au spus asa. Si stii de ce?
Pentru ca ei singuri, cei de la ACCEPT, nu mai vor sa aiba nimic in comun cu Biserica Ortodoxa.

Iti dai seama acum de lucrarea duhovniceasca in Biserica Ortodoxa?

Cei de la ACCEPT s-au separat cu totul si ar considera o rusine sa se numeasca cumva ortodocsi!!! De ce? Pentru ca sufletul lor ii mustra cumplit, dar ei nu isi mai aud sufletele; si le-ar fi rusine sa se mai numeasca ortodocsi. Daca ai merge la ei si i-ai intreba ce fel de crestini sunt ti-ar spune, la fel ca tine, ca au fost botezati ortodocsi cand erau prunci. Dar nu ar face din apartenenta la Ortodoxie o fala.
Vezi, mesajul Ortodox are putere. Si nu orice fel de putere, ci una duhovniceasca ce transforma cu adevarat pe omul cel dinlauntru.

In schimb, pidoznicii vostri doresc din tot sufletul lor sa fie si adventisti. De ce? Ca sa nu-i prinda sfarsitul lumii in afara sectei si sa nu se mai mantuiasca!!!
Ei cred ca pot sa traiasca in scarbosenia asta de pacat, dar daca raman botezati la voi se vor mantui!!
Asta este mesajul vostru de mantuire? Ei cred ceea ce li se propovaduieste, ca doara n-or crede ceea ce nu li s-a propovaduit.
Unde este viata voastra spirituala, unde este urcusul vostru duhovnicesc, unde este mantuirea sambetistilor? PE NICAIERI.

Iti dai seama ce fals este mesajul vostru asa-zis evanghelic? Mesajul vostru evanghelic nu are nici cea mai mica urma de "putere" duhovniceasca!!!
Reply With Quote
Vechi 25.08.2012, 16:11:29
Senior Member

Implicit

Citat:
Hai să lăsăm fumigenele... căci sunt destule grenade aruncate-n presă despre "preoți cu har" - băieți veseli... Nu cred că ajută la ceva dând asemenea exemple. Am pledat totdeauna pentru un alt tip de "cercetare": aceea a ideologiei promovate de cult. Ori, Biserica AZȘ s-a exprimat clar împotriva homosexualității.
Pai tocmai, eu asta vreau sa spun ca nu s-a exprimat intotdeauna impotriva homosexualitatii: este perioada dintre '76 si '87 cand au tolerat societatea pidoznica acceptand numele SDA in titulatura lor.

Nu este asta o acceptare a homosexualitatii, chiar si numai pentru o anumita perioada limitata de timp (dar destul de lunga 11 ani)?

Last edited by Illuminatu; 25.08.2012 at 16:15:21.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2012, 16:17:36
Banned

Implicit

Citat:
Daca s-ar fi mandrit si-ar fi spus si ei "ACCEPTUL ortodox" sau ceva de genul asta. Intelegi acum care ar fi diferenta?

Dar nu si-au spus asa. Si stii de ce?
Pentru ca ei singuri, cei de la ACCEPT, nu mai vor sa aiba nimic in comun cu Biserica Ortodoxa.
Te înșeli! Am urmărit o dezbatere televizată în care cei de la accept au făcut multă tevatură că ei sunt și se simt ortodocși credincioși. Vei zice că BOR nu are nicio vină. Probabil că nu, însă o vină morală există: nu retrage calitatea de membru unor asemenea "credincioși". Și nu o face nu cu lunile, ori anii, ci cu secolele!
Reply With Quote
Vechi 25.08.2012, 16:18:19
Banned

Implicit

Citat:
Pai tocmai, eu asta vreau sa spun ca nu s-a exprimat intotdeauna impotriva homosexualitatii: este perioada dintre '76 si '87 cand au tolerat societatea pidoznica acceptand numele SDA in titulatura lor.

Nu este asta o acceptare a homosexualitatii, chiar si numai pentru o anumita perioada limitata de timp (dar destul de lunga 11 ani)?
Nu. În America oricine poate înființa Biserica Ortodoxă Romană fără nicio problemă și apoi să facă toate fărădeligile ce pot fi aruncate în cârca BOR. Atenție, am spus Romană, nu Română. O mică-mare diferență ce ar putea fi speculată de cârcotași ca tine.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2012, 17:24:40
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu. În America oricine poate înființa Biserica Ortodoxă Romană fără nicio problemă și apoi să facă toate fărădeligile ce pot fi aruncate în cârca BOR. Atenție, am spus Romană, nu Română. O mică-mare diferență ce ar putea fi speculată de cârcotași ca tine.
Greu mai esti de cap!

Tu chiar nu faci nicio diferenta intre cele 2 cazuri?
Imagineaza-ti ca la sambetistii din Brasov, de exemplu, la nu-stiu-ce-pastori-mai-sunt-pe-acolo la predica se strang si cei de la Pidoznicii Adventisti: lumea din adunare ii cunoaste - doar chiar ei s-au declarat pe invers si chiar ei au infiintat asociatia "Gaylorzii de sambata" -, "fratii" din adunare cunosc despre ei ca sunt "scaldati" la apa sambetei - unii poate au fost de fata la "profundul" eveniment - si indivizii nostri asculta predica si se roaga impreuna cu "fratii".
Toate acestea sub privirile pline de intelegere si dragoste "frateasca" ale pastorilor.

Si cam asta a durat 11 ani in America tuturor sectelor.
Acum intelegi care este diferenta?

Tu ai mai sta pe scaun langa un astfel de individ public declarat pidoznic? Sau ai mai canta cu el "La raul Babilonului"?

Last edited by Illuminatu; 25.08.2012 at 17:27:13.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2012, 17:38:48
Banned

Implicit

Citat:
Greu mai esti de cap!

Tu chiar nu faci nicio diferenta intre cele 2 cazuri?
Imagineaza-ti ca la sambetistii din Brasov, de exemplu, la nu-stiu-ce-pastori-mai-sunt-pe-acolo la predica se strang si cei de la Pidoznicii Adventisti: lumea din adunare ii cunoaste - doar chiar ei s-au declarat pe invers si chiar ei au infiintat asociatia "Gaylorzii de sambata" -, "fratii" din adunare cunosc despre ei ca sunt "scaldati" la apa sambetei - unii poate au fost de fata la "profundul" eveniment - si indivizii nostri asculta predica si se roaga impreuna cu "fratii".
Toate acestea sub privirile pline de intelegere si dragoste "frateasca" ale pastorilor.

Si cam asta a durat 11 ani in America tuturor sectelor.
Acum intelegi care este diferenta?

Tu ai mai sta pe scaun langa un astfel de individ public declarat pidoznic? Sau ai mai canta cu el "La raul Babilonului"?
Eu pot vedea în oricine un posibil mântuit prin harul Domnului, chiar cel mai înrăit criminal de ar fi. În bisericile adventiste nu se dă interdicție de intrare nimănui, nici măcar celor excluși. În definitiv orice om poate fi recuperat pentru Împărăția lui Dumnezeu. Câtă vreme trăiește- adaug eu, voi spuneți mai mult: chiar și după moarte. Ce motive aș avea pentru a respinge un om?
Reply With Quote
Vechi 25.08.2012, 17:51:18
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu pot vedea în oricine un posibil mântuit prin harul Domnului, chiar cel mai înrăit criminal de ar fi. În bisericile adventiste nu se dă interdicție de intrare nimănui, nici măcar celor excluși. În definitiv orice om poate fi recuperat pentru Împărăția lui Dumnezeu. Câtă vreme trăiește- adaug eu, voi spuneți mai mult: chiar și după moarte. Ce motive aș avea pentru a respinge un om?
Acum cateva zile spuneai:
"Problema e la păcatele săvârșite nu accidental, ci în mod repetat. Acestea devin notorii și atunci se impune luarea unor măsuri din partea Bisericii. Aceasta îi va retrage calitatea de membru respectivului păcătos. Biserica nu poate rămâne încărcată cu asemenea păcate. Cum privesc cei din afară o biserică ce tolerează păcate și păcătoși notorii în ea? Nu au dreptate musulmanii (dau și eu un exemplu neutru) când afirmă că Biserica Creștină este o biserică decăzută, plină de vicioși (curvari și bețivi - ca să rămânem doar la cele două exemple amintite mai sus)?
Iată de ce este necesară respectarea poruncii apostolice "să-l dați afară pe acel vicios!""

Esti un om al extremelor! Oamenii asemenea tie nu prea sunt de dorit la un drum lung.
Un sfant parinte de-al nostru, ortodox, spunea ca una dintre cele mai inalte virtuti crestine este cantarirea lucrurilor, dreapta masura a lucrurilor, ceea ce denota intelepciune.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2012, 17:59:03
Banned

Implicit

Citat:
Acum cateva zile spuneai:
"Problema e la păcatele săvârșite nu accidental, ci în mod repetat. Acestea devin notorii și atunci se impune luarea unor măsuri din partea Bisericii. Aceasta îi va retrage calitatea de membru respectivului păcătos. Biserica nu poate rămâne încărcată cu asemenea păcate. Cum privesc cei din afară o biserică ce tolerează păcate și păcătoși notorii în ea? Nu au dreptate musulmanii (dau și eu un exemplu neutru) când afirmă că Biserica Creștină este o biserică decăzută, plină de vicioși (curvari și bețivi - ca să rămânem doar la cele două exemple amintite mai sus)?
Iată de ce este necesară respectarea poruncii apostolice "să-l dați afară pe acel vicios!""

Esti un om al extremelor! Oamenii asemenea tie nu prea sunt de dorit la un drum lung.
Un sfant parinte de-al nostru, ortodox, spunea ca una dintre cele mai inalte virtuti crestine este cantarirea lucrurilor, dreapta masura a lucrurilor, ceea ce denota intelepciune.
De câte ori mai trebuie să repet că excluderea nu înseamnă și interdicția de a intra în adunare, ori mai rău: condamnarea la moarte?
Reply With Quote
Vechi 25.08.2012, 18:06:16
Senior Member

Implicit

Citat:
De câte ori mai trebuie să repet că excluderea nu înseamnă și interdicția de a intra în adunare, ori mai rău: condamnarea la moarte?
Dar cei de la SDA Kinship NU ERAU EXCLUSI, erau membri activi ai adunarii, cunoscuti ca peinvers. Si totusi le era permisa intrarea in adunarile voastre.

La noi, cel putin, pidoznicii intra hoteste in Biserica: atunci cand ii apasa greu pacatele si cred ca daca aprind o lumanare li se iarta.
Nu cred eu ca sunt multi care participa in rugaciune la slujbele noastre ortodoxe, ca nu au rabdare si pentru ca le e rusine de oameni.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32