![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La ei nu se pune problema supravietuirii ca oricum sunt morti, izolati de majoritatea lumii ortodoxe, priviti ca o secta obscura. Cea cu documentele cu cip este iarasi obsesia lor (de parca n-ar avea destule). A fost si pe la noi la un moment dat, adusa probabil de niste BOSV -isti sub acoperire, dar intre timp majoritatea au priceput ispita si au trecut mai departe. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu cred ca politica si religia au ce cauta impreuna una cu alta... Adica daca se face ecumenism ideal ar fi ca religiile astea ratacite gen penticostali, neo-protetstanti, catolici etc sa revina la ortodoxie, nu cum am auzit eu ca vor sa scoata dogme luate din Biblie. Cat despre chestiile cu cip, e cu dus si intors. Poate nu-ti pierzi sufletul pentru un amarat de pasaport sau buletin biometric, astea-s doar semne premergatoare. Nu-i ok sa-ti aiba cineva datele si sa fii monitorizat 24h/7 zile pe saptamana. Ideea e sa nu il accepti sub piele. La Petru Voda deja se vorbeste mult despre asta. |
|
|
|||
|
|||
|
Si nici nu te impartaseste acolo daca ai act din ala!
|
|
|
|||
|
|||
|
Acu Dumnezeu cu mila sa ne lumineze mintea
|
|
|
|||
|
|||
|
Au probleme...
|
|
|
|||
|
|||
|
Sper sa fie vorba doar de asta, de niste probleme de ale lor. Cu tot cu telefon mobil si cu act cu cip tot poti fi urmarit!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oricum la ora actuala telefonul mobil este cel mai avansat dispozitiv de urmarire SI ascultare. Iar datele despre traseul tau zilnic sunt logate automat (face parte din procedura standard de operare GSM) - nici o lege nu spune daca si cat timp sunt pastrate. Si ce e amuzant e ca lumea il poarta de buna voie. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Nu atat de vital pentru supravietuire (crestinismul a supravietuit si in catacome), dar daca vrei sa duci cuvantul lui Dumnezeu la cat mai multi oameni, trebuie sa-ti faci drum printre lupi. Treaba lor ce vor sa faca protestantii, stii cum se zice, daca intra cainile in biserica, nici biserica nu se spurca nici cainile nu se sfinteste. Cu rezerve pentru partea a doua - daca vorbim de oameni si omul se trezeste, atunci se si sfinteste. Dar n-au cum sa se trezeasca daca aia care is treziti ii ocolesc. Citat:
Nu in "semne premergatoare" si urmarirea lor obsesiva sta mantuirea. Citat:
N-am vazut nici o propaganda de genul "renuntati la telefonul mobil ca e semn premergator apocalipsei". Citat:
A, poti sa ai fantezii de genul sa te opui la persecutii imaginare, dar nu e sanatos.. Citat:
|
![]() |
| Tags |
| casatorie, stil vechi |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| pentru o casatorie pe stil vechi | doca | Botezul | 30 | 08.09.2012 20:29:55 |
| biserica ortodoxa de stil vechi | silviu.pintilie | Secte si culte | 6 | 12.11.2010 15:03:30 |
| casatorie cu ortodox de stil vechi | doca | Nunta | 1 | 31.01.2008 16:06:59 |
| Biserica Ortodoxa de Rasarit( Stil vechi) | teogtf | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 43 | 06.11.2006 11:37:07 |
|
|