![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa nu se compara cu relatia directa cu Dumnezeu. Ce ai scris tu, daca aceea este cu adevarat gandirea ta, te-ai departat de Iisus. Dumnezeu e Tatal, orice copil are dreptul sa vorbeasca cu El, sa-i spuna despre greselile sale, de parca materialul ar conta cand El este mereu cu noi. Asa s-a departat multimea, din cauza unor farisei cu gandirea aceasta, atunci cand L-ati pus pe Dumnezeu ca un fel de Stapan la care trebuie sa ajungi la El prin cai mijlocitoare. Voi i-ati departat pe credinciosi facandu-i sa uite ca au un Tata. Iar in fata judecatii tale personale ti se va spune si despre gandirea ta gresita. Si voi repeta ani intregi atat cat imi va permite Domnul si mi-a dat voie sa stiu, si va voi spune ca Judecata finala vine in mai putin de trei decenii si mai multe decat li se va permite unui alt popor sa stie. Asa cum spunea parintele Arsenie Boca, lumea se va uita din senin la Romania. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
11. Și mulți prooroci mincinoși se vor scula și vor amăgi pe mulți. Matei (24, 11) 24. Căci se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor da semne mari și chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință, și pe cei aleși. (Matei 24, 24) 36. "Iar de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl". (Matei 24, 36) Ia aminte la aceste cuvinte ale Mântuitorului și lasă proorociile astea de doi bani, să știi că nu vei impresiona pe nimeni pe aici. Citat:
Deci voinice, mai ușor cu ideile propii. La fel și cu epitetele pe aici! Vezi că cornițele nu pot sta mult timp ascunse, la fel și codița. Ai intrat pe forum dându-te drept milușel care vrea să învețe ceva și dintr-o dată brusc ai devenit învățător și chiar prooroc. Dacă ești vreun sectar care se plictisește, ia aminte că ceea ce semeni vei secera! ps: mie îmi miroase a troll Last edited by ovidiu b.; 28.08.2012 at 09:59:14. |
![]() |
Tags |
mandrie umilinta |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mandria si altele | Tina06 | Pocainta | 17 | 27.05.2015 02:34:10 |
Mandria | alynnna | Pocainta | 39 | 28.02.2012 23:11:34 |
Mandria | MARIUS_DANIEL | Generalitati | 59 | 17.01.2012 14:58:27 |
Mandria | nastac_miruna | Generalitati | 31 | 01.07.2009 03:20:05 |
mandria si orgoliul in casnicie | cristy | Nunta | 12 | 20.05.2007 15:59:21 |