![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Atat timp cat nu-i dai lui bani, ci platesti doar intretinerea mamei si ea il tine sub acelasi acoperis, nu vad de ce sa-ti faci griji.
Atat timp cat ea accepta, chiar daca stie ca o vorbeste de rau si nu vrea sa puna piciorul in prag, nu e problema/responsabilitatea/grija ta. Daca ai avut o discutie serioasa cu fratii, discutie cu care sa incerci sa lamuresti lucrurile si sa ajungi la o impacare si nu a functionat, tot ce poti sa faci este sa te rogi si sa astepti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In legatura cu discutia nu pot decat sa-ti dau dreptate caci la aceeasi concluzie am ajuns si eu. Dumnezeu mi-e martor ca am incercat cai de impacare. Daca ei nu vor, este strict problema lor. Mie nu-mi ramane decat nadejdea ca intr-o zi ne vom impaca...Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca e doar intretinerea si nici unul din ei nu munceste, din ce maninca? Faptul ca sta sub acelasi acoperis cu mama ta nu inseamna neaparat ca il intretii tu - este decizia mamei tale si chiar nu ai nici o putere in acest sens, orice ai incerca sa faci impotriva lui, o va afecta pe mama ta in primul rand, ei trebuie sa-i fortezi mana, cu ea trebuie sa te certi. Te-ai uitat bine in inima ta? Chiar vrei sa faci asta pentru ca ii vrei binele obligandu-l sa munceasca sau este un resementiment din cauza ca este clevetitor? Daca el se multumeste cu nivelul lui de trai actual - nu ai ce sa faci. Candva va vrea sa-si intemeieze o famile sau sa-si gaseasca o prietena mai serioasa, va trebui sa faca rost de mai multi bani. |
|
|||
|
|||
![]()
O parte din banii pentru mancare ii dau eu, o parte reuseste ea sa faca rost prin tricotaj sau cand mai reuseste sa gaseaca de lucru cu ziua. De ce sa refulez pe ea? Oricum l-a oprit de ceva vreme de la mancarea adusa de ea sau cumparata din banii pe care ii dau eu, si pare ca baiatul a inceput sa se descurce de mancare, dar nu-i de ajuns. Pentru ce vreau sa munceasca? Cred ca pentru ambele: primul spre a-i face bine, iar faptul ca spune numai minciuni celuilalt frate a fost declansarea si a unor resentimente. Iar daca faptul ca vreau sa munceasca si sa plateasca o parte din intretinere este o razbunare, atunci sa ma ierte Dumnezeu!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nu de putine ori oameniii isi ascund adevaratele intentii sub pretexte nobile. De aceea am si zis: uita-te cu atentie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parinti si copii | maria55 | Generalitati | 36 | 12.04.2015 10:05:02 |
Parinti si copii, in aceeasi casa | dorinastoica14 | Intrebari utilizatori | 18 | 07.12.2012 15:27:26 |
am nevoie de incurajari | onyx235 | Generalitati | 64 | 02.08.2009 21:50:51 |
tot cea cu problema surori mele | georgyana_op | Generalitati | 3 | 12.01.2009 10:49:05 |
|