![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In alta ordine de idei, ce parere aveti de cazul lui Avram si al Sarei, Sara care in loc sa aiba rabdare sa ii dea Dumnezeu copii sau eventual sa se consoleze de lipsa lor, i-a cerut lui Avram sa faca copii cu servitoarea ei iar acesta a ascultat-o in loc sa o indemne la credinta? Studiind medicina am aflat cu tristete ca multi recurg la aceasta metoda pana in zilele noastre, femei care fac copiii cu vecinul din cauza ca de la sot nu primesc nimic (si fara stirea sotului! ) si vice-versa, barbati care-si parasesc sotiile pentru alta din cauza ca nu le da copiii Stiu chiar un caz asa, la varsta de 50 de ani si-a parasit nevasta cu care era din tinerete pentru a-si lua una tanara, cu 25 ani mai tanara decat el, cu care a facut 2 copii. Iar acum ea are in jur de 50 ani in timp ce el este tare batran, 75 de ani. Ce este mai rau intre aceste cazuri si o inseminare in vitro dupa parerea dvs.?
Last edited by Tartaruga; 01.09.2012 at 03:14:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok.
Intre timp am cautat sa vad ce fac cu embrionii congelati in Franta. Cei doi decid daca ii congeleaza pentru a mai incerca o data, pentru un al doilea copil sau daca ii dau altor cupluri sau ii dau cercetarii. Iar daca in 5 ani de zile nu mai dau nici o veste cu dorinta lor in ceea ce priveste soarta embrionilor, atunci dupa incheierea celor 5 ani sunt distrusi. Ce credeti, dupa teoria sufletului in fiecare embrion, sufletul sta congelat in embrion 5 ani de zile? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred că sufletul este pregătit deja de întrupare înainte de împreunare, pe când sentimentele se înfiripă; puterea sentimentelor, metehnele trupești ale părinților (și încă multe altele) determină până și momentul nașterii pentru ca atunci aceste caracteristici ”personale” să se regăsească în configurația astrologică. Last edited by Demetrius; 01.09.2012 at 04:04:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Un posibil raspuns ! ( Cum sa traiasca sotii care nu pot avea copii ) | cristiboss56 | Nunta | 1 | 03.02.2009 21:21:53 |
| Copilas in cuplu mixt. | toma_nec | Generalitati | 53 | 28.08.2008 18:34:59 |
| Lesbiencele vor putea avea copii biologici | florina.stan | Homosexualitatea | 92 | 19.05.2008 18:37:26 |
| Cum vede un cuplu lucrurile "duhovniceste" ? | nicolae.lucian | Nunta | 6 | 22.12.2007 17:40:13 |
| Dragostea in viata de cuplu | eugen_gh | Nunta | 38 | 03.09.2007 22:28:50 |
|
|