![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din fericire nu am prins timpurile Inchizitiei ca sa pot da examen la dogmatica si sa raman repetenta si din fericire nu esti in postura de a-mi da tu sau altii de aici examene de dogmatica avand in vedere ca dogmele nu le stiti nici macar enumera daramite explica, la exemple concrete ca cel cu lauza sau cele postate de pe site-ul acelei biserici grecesti nu ati catadicsit sa raspundeti, deci practic nu aveti nici o autoritate in ochii mei nici pentru a examina ceva nici pentru a aduce aminte ceva. O revelatie insa tot am primit in viata asta si daca ar fi sa o exprim in cuvinte, as exprima-o exact ca Apostolul Ioan: "Iubiților, să ne iubim unul pe altul, pentru că dragostea este de la Dumnezeu și oricine iubește este născut din Dumnezeu și cunoaște pe Dumnezeu. Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire." Spunea la un moment dat cineva foarte frumos pe acest site: omul cauta la inceput pe orizontala cautand Adevarul iar cand l-a gasit nu mai umbla pe orizontala sa il gaseasca ci pe verticala sa il traiasca. Si adaug eu: zburatul pe verticala se invata la inceput ca si mersul, de aceea la inceput mai sunt caderi si reintoarceri pana se invata bine miscarea. Iar dupa ce se invata zborul, vazduhul ramane locul de viata preferat. Multa pace! Last edited by Tartaruga; 01.09.2012 at 17:05:01. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dogme babesti | camy_d | Reguli in Biserica | 164 | 03.08.2016 14:46:05 |
Ce inseamna pentru voi credinta - Dogme sau fapte? | sophia | Generalitati | 69 | 20.05.2011 03:28:25 |
Credinta fara dogme? | georgeval | Generalitati | 29 | 08.07.2010 00:46:11 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
Diferite slujbe de inmormantare | danyel | Slujba inmormantarii | 10 | 23.11.2009 13:32:37 |
|