![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg. Ai fost botezat ortodox sau nu?
Graba de care zici arata ca te iubeste. Si ar vrea sa fiti impreuna, dar cu binecuvantare, dupa cununie. Altfel e desfranare. Copiii apar intr-o casatorie. Avortul e pacat. |
|
|||
|
|||
![]()
Shi vretzi sa ramanem virgini dupa 30 de ani shi sa aflam ca nu suntem compatibili in privintza asta?sunt baiat...e mai greu pentru mine sa ashtept atat...ma pot imbolnavii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta e una din conceptiile pe care le resping irevocabil shi definitiv...
|
|
|||
|
|||
![]()
si totusi esti cam precoce nu ai decat 19 ani...eu zic la varsta asta sa practici alte "sporturi":sa mergi la film cu prietenii,la bowling oriunde vrei tu ....ai timp sa te gandesti la fete mai tarziu cand te mai "coci"putin.Nu esti de al lui Cioaba sa te gandesti la insuratoare...fetele cam asta vor sa se capatuiasca repede desi nu stiu cu ce se mananca asta.Scuze dar esti f.tanar si-mi vine sa rad gandindu-ma ce sfaturi primesti ce invidiat esti pentru asa o fata valoroasa(de fapt n-o cunoaste nimeni..sa nu fie cumva o proiuectie a mintii tale prietene)...o fata care iubeste face orice sacrificiu,accepta oricum persoana iubita cu bune cu rele urmand ca cei doi sa se modeleze in timp sa se puna de acord asupra unor lucruri care priveste convietuirea lor..o fata isteata nu apeleaza la constrangere..:cool:
|
|
|||
|
|||
![]()
si mai cred ca si tu te distrezi citind aceste sfaturi parintesti....asa e?;)
|
|
|||
|
|||
![]()
prieteni ma iertati dar mi se pare cam mult un baiat sa se insoare la 19 ani........
|
|
|||
|
|||
![]()
NU credeam ca voi zice asta...dar....................................cred ca renuntz...
|
|
|||
|
|||
![]()
am sa va arat discutzia pe care am purtat_o cu acum cateva minute pe messenger...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ioana maria Ioana: Shi mai...o numesc eu problema...ea vrea sa ne casatorim cam repede shi sa facem copii...iar eu nu ash vrea sa fac asta decat dupa 30 de ani...nu inteleg ce e cu graba asta...
Ioana maria Ioana: poti sa imi explici si mie ce e cu asta? Sandu: da Ioana maria Ioana: ascult Sandu: este exact ce mi_ai spus tu Ioana maria Ioana: oricum am de facut o facultate Ioana maria Ioana: ce te-a pus sa zici asta Ioana maria Ioana: sa am un servici Ioana maria Ioana: sa fiu pe picioarele mele Ioana maria Ioana: acum gasesti tot felul de piedici Sandu: cand tzi_am spus ca ash vrea sa ma insor dupa 30 de ani te_ai intristat deodata |
|
|||
|
|||
![]()
Ioana maria Ioana: mai spune ca nu crezi in icoane si in m domnului si nici in sfinti sa vedem ce ti se va spune
Sandu: dar le_am spus Ioana maria Ioana: unde? Ioana maria Ioana: mai spune-le Sandu: le_am zis ca nu cred decat in Dumnezeu Sandu: atat Ioana maria Ioana: mai spune-le Ioana maria Ioana: mai explicit Sandu: k |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dragostea de Hristos ! | iustin10 | Rugaciuni | 1 | 18.03.2010 14:21:52 |
dragostea | lore86 | Nunta | 166 | 09.11.2009 13:59:12 |
dragostea | iuda | Generalitati | 3 | 20.09.2007 19:51:09 |
dragostea | verona | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 127 | 23.11.2006 00:41:00 |
dragostea | Saurian | Generalitati | 16 | 24.10.2006 16:34:48 |
|