![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu vad insa ca afirmi intrarea cu patimi in Rai, deci Ap. Pavel care zice pe dos fata de tine a mintit sau cum? |
|
|||
|
|||
![]()
Acelasi lucru ca in mesajul precedent. Dar chiar tu faci acest lucru, spunand ceva ce nu am spus. Orice pacat se sterge la spovedanie, noi avem invatatura ortodoxa, nu protestanta. Patimile sunt legate de pacatele grave, daca un credincios nu se lasa de ele e si oprit de la impartasanie. Cu atat mai mult sa intre cu ele in Rai. Dar ti-am spus ca pacatele nu sunt doar patimile, adica sa nu fii alcolic, desfranat, etc. Si deci despatimirea tine de toate aceste pacate mici si mari si radacinile lor, nu doar de patimi si vicii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am raspuns de trei ori acelasi lucru? Raspunde, da sau nu. Ca vad ca ai luat de la MihaiG si modul asta de adesare. da sau nu? Ce e peste trei se taxeaza, ca sa merite pierderea timpului (la tarif ne intelgem noi). :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si vezi ca iar jignesti, si pe mine si pe un tert despre care tot tu zici apoi ca te-ar ataca. Incredibil ce te iei de oameni! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 11 | 02.06.2010 12:15:26 |
Mantuirea in lume | Nicolae | Calugarul | 21 | 18.06.2007 15:24:08 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
Mantuirea | vsm | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 02.11.2006 23:56:38 |
|