![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce sa fie periculosi?Procentul de atei care incalca legea este egal,sau de multe ori chiar mai scazut decat al credinciosilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
GATA...m_am hotarat...renuntz definitiv...nu mai lupt...
|
|
|||
|
|||
![]()
de ce sa fie periculosi eu zic sa-l intrebi pe ghandi..nu e vb de norme sociale ci de faptul ca nu ai frica de nimic,nu ai scrupule etc
|
|
|||
|
|||
![]()
totusi nu a fost un mare razboi.Nu cred ca ai pierdut nimic.Din fiecare experienta ne imbogatim.Nici mie nu mi-au placut constrangerile insa din iubire pentru partenerul meu am jertfit multe"placeri":fumatul,cochetatul cu antroposofia si multe altele.E bine sa ne lasam condusi in cele bune de cei care sunt mai instruiti decat noi.Oricum pe mine nu m-a conditionat ori te lasi de fumat ori gata!Pur si simplu din respect pt.el am ales sa nu-i mai afum hainele,imi era rusine sa miros a mahoarca iar el a mir.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa atatea ore shi saptamani de munca de lamurire...se pare ca am pierdut...nu sunt facut pentru o viatza asha de stricta ca a lor...
|
|
|||
|
|||
![]()
asa de stricta?descrie putin.E vb.doar de o zi din saptamana..ce te pun deja sa faci metanii 100??sa te rogi pe coji de oua?
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt ortodocsi?in ce imprejurare au ajuns atat de "credinciosi"?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt ortodocshi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa nu ai scrupule?Ai un cod moral personal.
|
|
|||
|
|||
![]()
daca nu vrei de dragulei sa jertfesti cateva ore pe zi duminica insemna ca sentimentele tale n8u sunt asa puternice...totusi nu te tortureaza nimeni la Biserica ba inca ai sa auzi si alte cantari dacat cele cu care esti obisnuit si de unde stii ca nu o s-ti placa sa mai mergi si altadata?!Nu va inteleg desi puteti simplifica lucrurile nu o faceti...continuati sa va jucati precum soarecele cu pisica.fiecare incearca sa domine un pic.Sunt cam multe orgolii in joc.Nu uita ca cel mai intelept cedeaza primul
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dragostea de Hristos ! | iustin10 | Rugaciuni | 1 | 18.03.2010 14:21:52 |
dragostea | lore86 | Nunta | 166 | 09.11.2009 13:59:12 |
dragostea | iuda | Generalitati | 3 | 20.09.2007 19:51:09 |
dragostea | verona | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 127 | 23.11.2006 00:41:00 |
dragostea | Saurian | Generalitati | 16 | 24.10.2006 16:34:48 |
|