![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Decebal nu vorbește, el răspândește cu copy-paste materiale anti-maghiare care amestecă de-a valma adevărul cu minciuna, așa cum am arătat în detaliu mai sus.
Decebal, în toate reîncarnările sale pe acest forum și altele, nu face decât să atace și să acuze. Acum câțiva ani ținta predilectă erau protestanții, față de care se exprima cu un limbaj care i-a atras multiple banări. Pe atunci era prietenos cu catolicii de pe forum, pe care încerca să și-i câștige ca aliați împotriva protestanților. În urma acestor banări, așa cum am mai arătat cu altă ocazie, s-a refugiat pe forumul catolic unde i-a făcut troacă de porci pe administratorii acestui forum. Totodată a activat pe un alt forum ortodox unde atacurile la adresa adminilor de aici au atins paroxismul. În final a fost banat după repetate atacuri la adresa ierarhiei BOR. Între timp, pe forumul catolic, și-a tras identitate de sedevacantist (adică catolic ultra-tradiționalist schismatic). Acum a reapărut aici, iar noua țintă pentru împroșcat cu noroi este Biserica Catolică, în general, și, după cum se vede, ungurii în special. Dacă stau și mă gândesc bine, îmi este milă de acest om. |
|