![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sunt om serios si am citit cu foarte mare atentie ce a scris aceasta Andra. va rog sa luati la cunostinta urmatoarele formulari: In niciun caz, nu vei mai iesi la o a doua intalnire cu un barbat care te intreaba la prima intrevedere daca esti sau nu virgina. oare? de ce e asta gresit? ca nu-i da voie Andra acelui baiat ortodox sa se intereseze daca fata e fecioara??! eu asa am facut si iata am o casnicie minunata, am intrebat-o de prima data daca e fata cuminte, ca daca nu e, nu avem ce discuta ! apoi, continua: Pentru barbati nu e atat de important cate au fost pana acum in viata lor. Pentru lor este cel mai important cu cine vor citii ziarul si vor bea o cafea la batranete. Prin urmare, nu prima femeie este dragostea vietii lor, ci ultima. Tu poti fi ultima asta este optica unui barbat ortodox?!!! pentru numele lui Dumnezeu! nu e important pentru barbatul ortodox cate au fost in viata lui?? nu prima femeie e dragostea vietii lor ci ultima???? Dumnezeule ! si viitoarea sotie poate fi ultima "cucerire"???? Astea sunt invataturi/sfaturi conforme cu dogma Bisericii Ortodoxe???! si scrise cu greseli de ortografie, iata numai ce-mi sare in ochi acum, a scris "citii", in loc de "citi". Last edited by Cornel Urs; 06.09.2012 at 16:35:45. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|