Citat:
În prealabil postat de myself00
Rugăciune către Maica Domnului - de laudă sfântă
Preacurată, Preasfântă Fecioară Maria și Maica Domnului nostru Iisus Hristos, Lăudată și Preamărită să fii de toți Cei din Sfânta Împărăție a Cerurilor! Lăudată și Preamărită să fii de toți Sfinții, pe care Tu cu iubire i-ai ajutat, i-ai îndrumat și i-ai binecuvântat! Lăudată și Preamărită să fii de toți cei spre care privești cu milă și cu iubire sfântă! Lăudată și Preamărită să fii de toți cei pe care i-ai vindecat și i-ai ajutat și care mii de mulțumiri Ți-au înălțat! Lăudată și Preamărită să fii întotdeauna, Maică Multmilostivă și Grabnic Ajutătoare! Lăudată și Preamărită să fii de cei din Sfântul Tău Sobor și de toți Cei din Sfânta Împărăție a Cerurilor, care-L slăvesc pe Dumnezeu, întotdeauna acum și pururea și-n vecii vecilor! Maică Sfântă Te iubim și Îți mulțumim pentru tot ajutorul Tău Sfânt! Amin!
|
Nu am mai intalnit aceasta rugaciune pana acum, unde ai gasit-o? Mi-am cumparat de la o manastire o carticica numita
Buchet de Acatiste catre Maica Domnului ce cuprinde mai multe Acatiste in cinstea Maicii Domnului, dar pe aceasta nu am vazut-o printre ele.