![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Adventiștii nu au "directive" evreești cu privire la sabat, precum cea a restricției celor 2.000 de coți [din Mișna]. Totuși evită călătoriile de plăcere și bineînțeles navetele la serviciu. Mancarea o gătesc de cu vineri.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu știu de la ce vârstă, dar sunt sigur că în niciun caz un copil de doi ani nu poate cântări lucrurile spirituale. Ca să nu mai vorbim de vârsta de câteva zile... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cand nu le pot evita, incalca Sabathul, pacatuiesc? Si sunt iertati automat, nu? Sau este vreo penitenta anume in manualul adunarii? Nu mi-ai raspuns nici la partea cu gratarelul - daca ti-e foame.. ? O friptura se prepara la fel de simplu ca si a culege niste boabe de grau si a le curata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ai fi "studiat" 50 de ani si nu ai fi consultat echilibrat si pe cineva din partea adversa, "dusmanoasa" tot egal cu zero ar fi fost... Citat:
Citat:
Citat:
Versetul reprezinta cel mai bine modul vostru de a va (sus)trage pe spate la chemarea lui Dumnezeu. dar culmea e ca ati cladit o intreaga filosofie in jurul acestui verset utilizand ...Biblia. 8 ani... Ce naiba ai facut 8 ani de zile? Cred ca esti mai greu de cap!!! ... si de inima!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Fi mai explicit, te rog.. N-am inteles ce ai vrut sa spui. Sau vrei sa pari mai inteligent creand confuzie?
|
|
|||
|
|||
![]()
Si, ma rog frumos, ce-ai citit din operele otodoxe?
|
|
|||
|
|||
![]()
Când nu le pot evita, le... anulează!
![]() Noi nu avem penitențe, indulgențe, dezlegări la păcat, ori acatiste. Citat:
Citat:
Dar trebuie să înțelegi că nu timpul ori gradul de complexitate primează, ci principiul respectării sabatului. Nu voi ezita să muncesc până la epuizare în a salva pe cineva din incendiul izbucnit în sabat, dar nu voi face compromis gătind friptura la care te referi, doar pentru a-mi satisface apetitul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Măcar gura nu-mi mai e așa spurcată ca pe vremea când eram ortodox. Am renunțat la drăcuieli... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De-aici se vede ca ii pui in aceeasi oala pe toti cei care iti sunt contrari tie, si asta denota SUPERFICIALITATE si LABILITATE PSIHICA. Spre binele tau, cauta un psihoterapeut, pentru inceput! Ce inseamna "dezlegare la pacat"? Este pentru prima data cand aud asa ceva? Tu ai citit vreodata un acatist? Tu stii macar ce este un acatist? Inca o data se vede ca habar nu ai ce inseamna ortodoxia, dar acuzi la greu! Asta e un comportament si o atitudine de om lipsit de orice caracter, superficial si arogant! Ai invatat ca un papagal acuzatiile proferate in adunarile voastre inculte si ai iesit in lume sa le versi ispitind oamenii cu mizerii, si nu cu adevaruri de suflet-mangaietoare! RUSINE!!! Last edited by Illuminatu; 10.09.2012 at 15:12:05. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|