![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Iisus i-a iertat fara sa ii mustre, de ce l-as judeca eu? Cand toti au vrut sa arunce cu pietre, Iisus nu a aruncat desi era singurul indreptati.... deci cum as putea eu? Dar ... simt ca nu e deajuns sa nu arunc .... sa nu judec.... sa nu fac nimic. Cred ca Iisus a venit pe pamant si pentru a ne da un exemplu despre cum ar trebui sa ne purtam cu aproapele nostru. El a stat la masa si a fost prieten cu cei pe care farisei ii considerau "cea mai de jos clasa". Ii urmam noi exemplul? Eu cred ca multi dintre ei nu cunosc Adevarul si nu stiu ca pot fi mantuiti, daca se pocaiesc. Cred ca ei risca sa moara in necunoastinta din cauza ca noi nu suntem dispusi sa ii iubim ca pe noi insine. Biblia ne spune ca "nu este mai mare dragoste decât să-și dea cineva viața", dar noi nu suntem dispusi sa dam nici cateva minute din viata noastra. E greu.... ar trebui facut ceva pentru ei.... dar sincer, nici eu nu stiu de unde as putea incepe. Poate aveti voi idei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti zic eu,ca astfel, si mersul la Biserica va fi altfel,caci va fi din dragoste,caci ai vazut ca Dumnezeu e dragoste ,azi ,cand a fost momentul sa vezi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am schimbat nici macar perceptia celorlati, caci cei care se uitau au vazut ambulanta venind si plecand si probabil au gandit (fara sa imi spuna cu glas tare): "Ai vazut ca nu ai realizat nimic? Pentru ce i-ai deranjat pe bietii oameni (de la SMURD)? Daca ne intrebai, iti spuneam si noi ca nu are nimic, e doar mort de beat ... trebuia sa il lasi sa acolo unde era." Am incercat sa ii spun ca, indiferent de ce a facut, Dumnezeu stie si e dispus sa il ierte, daca vrea sa isi ceara iertare ... dar nu am putut sa il conving. (Ceea ce mi se pare normal, caci omul asta nu isi putea schimba perspectiva de 55 de ani de viata intr-o secunda, doar pentru i-am spus eu ca asa este)... De aia spusn ca probabil ar avea nevoie de un psiholog sau un preot care are timp sa il consilieze, cineva in care sa aiba incredere sa ii destainuie acel secret intunecat care ii apasa constiinta (cineva calificat). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uita aceasta intamplare ,caci binele se face fara sa te gandesti ca l-ai facut.Si din cand in cand roaga te pt el. Credinta ta ,chiar il poate ajuta.De acum nu mai esti singura,il porti si pe el in inima ta . Fara sa vrei o sa vezi ca te vei gandi la el, si vei spera sa ii fe bine Acesta e de fapt continuarea asteptata,el a venit,a dsiparut ,dar grija ta a ramas pt el Esti pe drumul cel bun,fii linistita,hai la somn:P |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu poate sa faca din piatra oameni, cum spunea un Parinte, dar cred ca ne da si noua sansa sa fim prezenti si empatici la durerea si suferinta aproapelui. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestinismul | Guru inc. | Generalitati | 257 | 04.07.2011 19:30:33 |
Crestinismul lui Eminescu | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 30.01.2010 15:38:33 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
Sa definim ce inseamna a fi credincios (practic) | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 20.07.2009 09:54:45 |
|