![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Grupul Stavropoleos - Iustin Martirul și Filosoful
http://www.youtube.com/watch?v=RNsZq...ure=plpp_video
"A fost întrebat avva Ammona ce este calea cea strâmtă și îngustă, și a zis: calea strâmtă și îngustă înseamnă a-ți struni gândurile, și a-ți nimici voia ta, de dragul lui Dumnezeu. Asta înseamnă „iată noi am lăsat toate și ți-am urmat Ție“ (Matei, XIX, 27.)." (Despre avva Ammona, Patericul Egiptean) |
|
||||
|
||||
![]()
Grupul de psalți ai Catedralei Patriarhale - Stihirile Crucii pe glasul 2
http://www.youtube.com/watch?v=jMWGL...&feature=g-u-u
"A fost întrebat avva Ammona ce este calea cea strâmtă și îngustă, și a zis: calea strâmtă și îngustă înseamnă a-ți struni gândurile, și a-ți nimici voia ta, de dragul lui Dumnezeu. Asta înseamnă „iată noi am lăsat toate și ți-am urmat Ție“ (Matei, XIX, 27.)." (Despre avva Ammona, Patericul Egiptean) |
|
|||
|
|||
![]()
mișcătoare introducere pentru marea zi de mâine. Mulțumim, Mihai!
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu mult drag, frate!
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc, antiecumenistule. Mi-a picat foarte bine Chopin-ul ăsta
|
|
|||
|
|||
![]()
cu placere,am urcat pe youtube toata opera lui Chopin(17 cd-uri),auditie placuta
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Tags |
muzica |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muzica | Patrie si Credinta | Spiritualitatea ortodoxa | 4 | 12.03.2017 00:12:54 |
Muzica | elena20 | Generalitati | 20 | 09.12.2013 21:50:52 |
Muzica | tudor2012 | Muzica Bisericeasca | 40 | 12.07.2011 19:51:20 |
muzica | petrubarko | Generalitati | 3 | 23.12.2008 02:50:24 |
|