![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Reteta electronica va impune sa luati imprimanta ,una costa maxim.300 ron si chiar una buna. Nu stim scopul acestor retete pt.ca verificarea calitatii de asigurat se facea oricum la farmacie. Daca medicul are ghinion sa isi viruseze calculatorul dispar toate informatiile ,cu tot cu retete. Vedeti ,tot ce este scris ramane ,pe vremea lui Hristos se facea recensamant si mergea chiar daca nu aveau calculatoare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe lumea asta nimic nu e vesnic. Stocarea electronica a datelor are avantajul ca se pot face duplicate. De exepmlu, daca bibliuoteca de la Alexandria era stocata electronic, ar fi existat copii in alte computere si nu ar fi putut toate virusate..
|
|||
|
|||
![]()
N§am auzit de asa ceva si parintii mei stau in Germania, ca si multi prieteni.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El ne-a dat nume iar noi ce facem Scriem in locul acestui nume semnul diavolului ,un numar care incorporeaza 666 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei abia se descurca sa isi scrie consultatiile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca ar fi asa, ce? Numarul 666 oricum exista, si trebuie sa existe unul intre 665 si 667. Nu ma deranjeaza sa am si un numar, nu doar nume. Sau chiar doar un numar, din pdv al statului/societatii. Ma pot identifica cu orice. Pot sa mi-l tatuez pe frunte sau pe mana, mi se rupe. Problema este a ultimei frontiere: persoana proprie, ca atare. Ei, acolo e baiul. Si nu, nu imi place sa se stie despre mine si sa fiu controlat, asta e tot. Normal ca cei care au afaceri de succes sau stau in Occident "tin" cu tot ce ne vine de acolo, chiar daca uneori ne parvine pe calea ocolita, perversa si chiar mai pagubitoare a birocratiei romanesti/democratiei balcanice originale...subiectivism omenesc banal de previzibil, o zic a mia oara... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Informatiile se stocheaza centralizat, cardul are doua functii: 1. autentificare 2. stocare "offline" a informatiilor daca medicul din cabinet de exemplu nu are access la Internet. Prima functie este oarecum redundanta - exista buletin, pentru a doua exista fisa medicala care oricum se pastreaza la medicul defamilie. E drept, exista riscul ca sa se piarda, sa fie distrusa - nu exista copii. Se zice ca s-ar preveni astfel si infractiunile cu banii CNAS - fals, asa cum se fac acum dupa ce s-au investit alte zeci de milioane de Euro in sistemul informatic al CNAS. Nici un sistem informatic nu poate preveni coruptia atat timp cat oamenii sunt corupti, cat timp sistemul public si justitia sunt politizate si profilate pe a proteja infractorii care sunt tovarasi cu "tovarasii". Alte functii conexe: evaluarea starii de sanatate a populatiei, functie f. folositoare vizavi de preconizata privatizare a serviciilor medicale. O astfel de baza de date este foarte utila pentru asiguratori in stabilirea pachetului minim despre care sa vorbeste astfel incat sa platim cat mai mult si sa primim cat mai putin - se numeste maximizarea profitului. Last edited by AlinB; 13.09.2012 at 19:01:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai abonament, nume, adresa, CNP exista in baza de date a furnizorului de servicii. Daca nu ai abonament, au in schimb traseul tau zilnic, toate mesajele (SMS) si apelurile. Deci..care e o problema mai mare? |
|
|||
|
|||
![]()
Exact acelasi gen de informatie si acelasi gen de senzatie care te incearca citind informatii asemanatoare de pe bloguri ca: saccsiv, apologeticum.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 19:30:22 |
Carduri de Craciun | Hartford | Generalitati | 30 | 09.02.2009 15:27:27 |
|