![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conform frazei de mai sus si teoriei evolutioniste oamenii si animalele complexe au parut din alterarea unor amibe (a informatiei lor genetice). Informatia de mai sus ne spune de fapt ce scrie si in Sfanta Scriptura, ca fiecare specie are aceeasi informatie data la crearea lor de catre Dumnezeu, care se reproduce constant fara sa tina seama de ce face un individ. Poate doar sa se degradeze. |
|
||||
|
||||
![]()
teoria evolutionista explica exclusiv fiziologia si nu include abiogeneza.
creationismul evolutionist teist afirma inechivoc ca Dumnezeu este Creatorul, omul este dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu (Hristos Iisus) si din punct de vedere ontologic antropologic conlucrarea cu harul Duhului Sfant este FIREASCA si inechivoca datorita hristocentrismului creatiei si hristomorfizarii (hristificarii, sfintirii) umane ca scop al vietii omului. Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evolutionismul teist e evident ca propovaduieste o evolutie asistata de Dumnezeu, era logic ca asa este. A aparut dupa lansarea teoriei evolutioniste, e clar. Dar intre timp teoriile Big Bang-ului si evolutionista au inceput sa isi piarda dovezile si sa fie chiar contrazise de cercetarile stiintifice. Ce logica sa incluzi in dogma niste teorii care oricum sunt false, cand vor cadea ramane doar evolutionsmul teist sa sustina evolutionismul? Intepretarea sfintilor la Facerea este inechivoca, ca sa folosesc un cuvant pe care il folosesti des. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
E o confuzie, eu am citat doua fraze, in prima parte m-am referit la fraza a doua (cea cu degradarea informatiei) si in a doua m-am referit la prima fraza (cea la care te referi tu).
|
![]() |
Tags |
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CREATIE sau EVOLUTIE? | C.tin | Teologie si Stiinta | 550 | 30.09.2017 17:36:17 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|