Citat:
În prealabil postat de DayDream
Dar vreau sa il descopar pe Dumnezeu pentru ca asha vreau eu...inca nu am dorinta asta...dar unele aspecte din viatza ma obliga sa ma grabesc...de ce?Prin Dumnezeu inteleg totul...e peste tot...dar este o parte din mine care inca nu l_a simtit cum este el de fapt...shtiu,gresesc...dar inca sunt confuz...sunt tanar...cred ca e prea devreme sa patrund in ceea ce vor altzii sa ma oblige...sa renunt la dragoste pentru ca nu sunt pregatit pentru ceva atat de mare...in familia ei sunt inconjurat aporape numai de oameni extrem de credinciosi...in timp ce eu sunt un strain care incearca sa se strecoare...nu vreau sa ma mai ascund...sa ma prefac...poate am sa ma schimb....nu shtiu...dar va rog...avetzi rabdare...
|
Daca o iubesti intr-adevar, sa stii ca din familia ei fac parte si oameni "normali"care cred in Dumnezeu, dar nu din obligatie, care se duc si la biserica, dar din cand in cand, si prietena ta nu are nici o vina ca s-a nascut intr-o familie prea credincioasa, ca te iubeste si ca i se impune sa aibe un prieten teolog sau mai stiu eu de care, parerea mea este sa ii mai dai o sansa pentru ca te iubeste, si ea inca depinde de parinti, dar daca va iubiti puteti depasi momentul, si de ce nu poate o vei schimba tu, nu ma intelege gresit dar poate o ajuti sa gandeasca ea, nu ce vor parintii ei. Multa bafta ! - eu va sustin imi place de voi :)