Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.10.2007, 21:29:57
Iustin44 Iustin44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DayDream
Ma cam depaseste...
Dar tu n-ai facut Religie la scoala? Multi din cei care au facut religia se comporta de parca au fugit de la ora aceea.
Reply With Quote
Vechi 18.10.2007, 11:58:00
suntunOM suntunOM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.05.2007
Implicit

daca e dragoste adevarata, nimic nu mai conteaza...
Reply With Quote
Vechi 18.10.2007, 21:01:13
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
Am nevoie de timp ca sa ma maturizez...shi nu vreau sa ma grabesc...daca am gresit...voi platii...Dumnezeu shtie ce gandesc shi ma va judeca El ca nu am mers la biserica...
Eu zic mai intai sa o porti in suflet si in inima ta si asta te poate tine pana la cununie. Si apoi totul va fi destul de firesc
Reply With Quote
Vechi 18.10.2007, 21:02:11
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de C-tin
Daydream! BINECUVANTATULE! Multi tineri si-ar dori o asa fata...!
Doar atat spun...
Doamne ajuta-va!
BInecuvantatule aSA SPUNEA Parintele Paisie
:)
Reply With Quote
Vechi 18.10.2007, 21:05:20
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
pai deja eram in oras la varsta aia dar spre norocul meu m-am nascut in epoca de trista amintite cand fetele nu erau primite in scoala fara matricola si bentita pe cap..multumesc lui Dumnezeu ca nici eu nu eram prea inocenta,aveam si eu bazdaganiile mele da macar erau astfel de restrictii si nu aveam incotro trebuiau respectate .nimeni nu dorea sa fie paria.
da ma rog de ce de trista amintire. e mai bine acum cand vin cu buricul gol cu crecel in nas si cu toate cele:dontgetit:
Reply With Quote
Vechi 18.10.2007, 21:07:40
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Citat:
În prealabil postat de urzicuta
pai deja eram in oras la varsta aia dar spre norocul meu m-am nascut in epoca de trista amintite cand fetele nu erau primite in scoala fara matricola si bentita pe cap..multumesc lui Dumnezeu ca nici eu nu eram prea inocenta,aveam si eu bazdaganiile mele da macar erau astfel de restrictii si nu aveam incotro trebuiau respectate .nimeni nu dorea sa fie paria.
da ma rog de ce de trista amintire. e mai bine acum cand vin cu buricul gol cu crecel in nas si cu toate cele:dontgetit:
De ce trista amintire, comunismul?? as putea sa insir la argumente, nu as termina pana maine dimineata
Reply With Quote
Vechi 18.10.2007, 21:21:08
Senior Member

Implicit

DAr urzicutza a spus ce nu-i convenea bentita si matricola...eu astea nu le vad ca pe trista amintire si egalitate intre elevi
Ca daca unul este mai sarac si nu are in ce se imbraca nu mai este luat in rasa de cei care sunt cu copii de bani gata

Este mai bine cand toti sunt la fel imbracati.parerea mea
Reply With Quote
Vechi 20.10.2007, 11:09:30
LORD LORD is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.10.2007
Implicit

Citat:
Dar vreau sa il descopar pe Dumnezeu pentru ca asha vreau eu...inca nu am dorinta asta...dar unele aspecte din viatza ma obliga sa ma grabesc...de ce?Prin Dumnezeu inteleg totul...e peste tot...dar este o parte din mine care inca nu l_a simtit cum este el de fapt...shtiu,gresesc...dar inca sunt confuz...sunt tanar...cred ca e prea devreme sa patrund in ceea ce vor altzii sa ma oblige...sa renunt la dragoste pentru ca nu sunt pregatit pentru ceva atat de mare...in familia ei sunt inconjurat aporape numai de oameni extrem de credinciosi...in timp ce eu sunt un strain care incearca sa se strecoare...nu vreau sa ma mai ascund...sa ma prefac...poate am sa ma schimb....nu shtiu...dar va rog...avetzi rabdare...
Daca o iubesti intr-adevar, sa stii ca din familia ei fac parte si oameni "normali"care cred in Dumnezeu, dar nu din obligatie, care se duc si la biserica, dar din cand in cand, si prietena ta nu are nici o vina ca s-a nascut intr-o familie prea credincioasa, ca te iubeste si ca i se impune sa aibe un prieten teolog sau mai stiu eu de care, parerea mea este sa ii mai dai o sansa pentru ca te iubeste, si ea inca depinde de parinti, dar daca va iubiti puteti depasi momentul, si de ce nu poate o vei schimba tu, nu ma intelege gresit dar poate o ajuti sa gandeasca ea, nu ce vor parintii ei. Multa bafta ! - eu va sustin imi place de voi :)
Reply With Quote
Vechi 20.10.2007, 11:21:11
LORD LORD is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.10.2007
Implicit

Citat:
Dar cand toti sunt impotriva mea...aproape ca imi vine sa renunt...
NU RENUNTA demonstreaza-i ca o iubesti, fii alaturi de ea, pentru ca si ea te iubeste, sunt sigur de asta !
Reply With Quote
Vechi 20.10.2007, 14:15:50
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
DAr urzicutza a spus ce nu-i convenea bentita si matricola...eu astea nu le vad ca pe trista amintire si egalitate intre elevi
Ca daca unul este mai sarac si nu are in ce se imbraca nu mai este luat in rasa de cei care sunt cu copii de bani gata

Este mai bine cand toti sunt la fel imbracati.parerea mea
ba in ziua de azi nu mai are nici o relevanta. Nu se leaga de haine daca exista uniforma, dar se leaga de incaltaminte, telefon mobil, ipod si alte minuni. Deci nici macar acest argument nu mai e in favoarea uniformei. Egalitate intre elevi? Uniforma nu face altceva decat sa le ofere acelasi aspect vestimentar.(care de multe ori este oribil, la ce uniforme exista in unele licee; si aminteste si de comunism)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dragostea de Hristos ! iustin10 Rugaciuni 1 18.03.2010 14:21:52
dragostea lore86 Nunta 166 09.11.2009 13:59:12
dragostea iuda Generalitati 3 20.09.2007 19:51:09
dragostea verona Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 127 23.11.2006 00:41:00
dragostea Saurian Generalitati 16 24.10.2006 16:34:48