![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca rasa umana ar disparea in mai putin timp... Majoritatea oamenilor ar muri de tristete... Ca sa nu mai zic ca multi si-ar pierde afacerile.... ar iesi repejor un razboi planetar... Zici 120 ani? Him... As scrie o carte pe tema asta...him...un SF in care totul se consuma in timpul scris de tine, mai putin un zero. E mult si 12 ani, cred... |
|
|||
|
|||
![]()
Principesa Ileana a avut sot 6 copii si apoi s-a calugarit, cred ca mai degraba ar creste populatia daca ar fi asa credinciosi.
Sf. Ap. Pavel lasa pe fiecare dupa darul sau aratand ce bine este sa traiesti asa si indeamna sa fie ravna dar pana atunci poti sa tot faci copii. |
|
|||
|
|||
![]()
Cine nu iubeste femeia ? ca este un dar de la Dumnezeu -''Nu este bine să fie omul singur;''.Mt.19-29 Domnul ne spune ca cine lasa femeie si celelalte pentru evanghelie le va lua inmultit inapoi atunci cum sa nu iti fie bine , ce tristete ?
binele inmultit inveseleste si fericeste ! In Mt.19.-12 se certifica ceea ce spune despre casatorie Sf. Ap. Pavel in cor1.-7. |
|
|||
|
|||
![]()
Cine nu iubeste femeia?
Cine nu e in stare, iata cine. Tot bolnavul, tot neputinciosul, tot traumatizatul. Mincinosul, cel care se minte pe sine, iata cine! Insa a iubi o femeie nu e chiar usor... La cate capricii au ele...:) Iar a o iubi in duhul Bisericii (iar nu doar lumeste, dupa fire) e deja treaba duhovniceasca. La fel cu orice alta chestiune care tine de despatimire si mantuire. |
|
||||
|
||||
![]()
eu zic ca metodele contraceptive care nu distrug celula ou.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai călcat pe bec prin folosirea dictonului metode contraceptive.
|
|
|||
|
|||
![]()
La femei e diferit de barbati.
As enumera cateva masuri pt femei: frica de a gresi, nu prea mult somn, fara ciocolata (obligatoriu) si mai putina cafea, sa stai departe de ispita. Prima si ultima cred se aplica si la barbati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sf. Scriptură nu ne poate călăuzi, ea singură, pe calea mântuirii, atât pentru că ea n-a fost dată omenirii de la început, cât și pentru că, atunci când a fost dată, ea n-a fost singura autoritate în aceasta privință, ci a avut înaintea ei și apoi odată cu ea Sf. Tradiție, în vatra mereu caldă a obștii religioase, sau a Bisericii.Biserica este autoritatea hotărâtoare în această privință, cum și întâlcuirea textului biblic. Ea „este stâlpul și temelia adevărului” (I Tim. 3, 15), ea ține «canonul neclintit al adevărului»26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|